Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Εντείνει τη δράση της η Δημοτική Αστυνομία Βόλου

Για τους βασικούς άξονες στους οποίους θα κινηθεί η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας το επόμενο διάστημα ενημέρωσε σήμερα το προσωπικό της υπηρεσίας ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χ. Τσαμπάζης, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Είχε προηγηθεί συνεργασία του Αντιδημάρχου με τον Διευθυντή και τους προϊσταμένους της Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τα θέματα της υπηρεσίας.
Ο κ. Τσαμπάζης τόνισε ότι η Δημοτική Αστυνομία Βόλου διαθέτει υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό και έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στους τομείς δράσης που έχει αναλάβει. «Μέρα με τη μέρα, οι συμπολίτες μας διαπιστώνουν ότι η Δημοτική μας Αστυνομία έχει τις ικανότητες και την εμπειρία να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη διασφάλιση της ευταξίας στην πόλη μας, εφαρμόζοντας ισότιμα τους νόμους, με αντικειμενικότητα, συνέπεια και σεβασμό προς τον πολίτη», τόνισε χαρακτηριστικά και ζήτησε από τους εργαζόμενους να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο για μια πόλη ανθρώπινη και λειτουργική.
Στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας, όπως είπε, περιλαμβάνεται η συνεχής βελτίωση του κυκλοφοριακού προβλήματος με έμφαση στην αποτροπή της «αντικοινωνικής» στάθμευσης που δυσχεραίνει τη ζωή των πολιτών και δημιουργεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης, η «απελευθέρωση» των κοινόχρηστων χώρων, η αισθητική εικόνα της πόλης και η πάταξη του παράνομου εμπορίου. «Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει, συμβάλλοντας ουσιαστικά, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, στην αντιμετώπιση του φαινομένου του παραεμπορίου που πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, και έχει επιφέρει μεγάλο πλήγμα στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας. Το επόμενο διάστημα, μικτά κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας, του Εμπορικού Συλλόγου και των συναρμόδιων ελεγκτικών φορέων θα συνεχίσουν και θα εντατικοποιήσουν τους ελέγχους όχι μόνο στο χώρο της λαϊκής αγοράς, αλλά και σε όλη την πόλη. Ο αγώνας ενάντια στο παραεμπόριο θα είναι συνεχής και συστηματικός», ανέφερε ο κ. Τσαμπάζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: