Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Στον Δήμαρχο Βόλου οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή

Τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκαν σήμερα οι  τρίδυμες αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης Άννα – Μαρία, Ειρήνη και Βάσω Αλεξανδρή, οι οποίες κατέκτησαν πρόσφατα το χρυσό μετάλλιο στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης (Comen Cup), στην Ιταλία, με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της χώρας μας.
Ειδικότερα, η Άννα – Μαρία και η Ειρήνη Αλεξανδρή, με αναπληρωματική την αδελφή τους Βάσω, κατέλαβαν την πρώτη θέση και έφθασαν στην κορυφή της διοργάνωσης, χαρίζοντας μια σημαντική διάκριση στην ελληνική αποστολή.
Σήμερα, συνοδευόμενες από τη μητέρα τους Άρτεμη Αργυροπούλου, οι αδελφές Αλεξανδρή επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Βόλου ο οποίος τις συνεχάρη για την επιτυχία τους και υπογράμμισε ότι η προσπάθειά τους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά, αφού καταφέρνουν να συνδυάζουν τις επιδόσεις τους στον αθλητισμό με εξίσου καλές επιδόσεις στο σχολείο.
Σημειώνεται ότι οι τρεις 14χρονες Βολιώτισσες αθλήτριες, οι οποίες ταυτόχρονα είναι και άριστες μαθήτριες, προπονούνται καθημερινά στο Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας υπό τις οδηγίες της προπονήτριάς τους Κατερίνας Μαρίτση και θέτουν ακόμα υψηλότερους στόχους για τη συνέχεια.
Ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί την προσπάθειά τους και, με τις δυνάμεις που διαθέτει, θα σταθεί κοντά στις ίδιες και σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που εκπροσωπούν την πόλη σε διεθνή αθλητικά γεγονότα, συνεχίζοντας την μακρά παράδοση του Βόλου σε σπουδαίες αθλητικές επιδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: