Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με ένα εντυπωσιακό ψυχαγωγικό πρόγραμμα

Με ένα καταπληκτικό μάγο– ταχυδακτυλουργό, ο οποίος θα εξαφανίσει αντικείμενα, θα κάνει άλλα να «πετάξουν» μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, θα κάνει σύνθετα ταχυδακτυλουργικά κόλπα και – το αγαπημένο των παιδιών – θα εμφανίσει ζωάκια, ανοίγει την Παρασκευή το απόγευμα η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου στην Πλατεία Πανεπιστημίου.
Ο μάγος – ταχυδακτυλουργός θα παρουσιάσει μαζί με την παρτενέρ του ένα μοναδικό show, με εντυπωσιακά νούμερα και αναμένεται κυριολεκτικά «να μαγέψει» μικρούς και μεγάλους με τις απίστευτες ικανότητές του και το εντυπωσιακό φινάλε. Στο πρόγραμμά του η συμμετοχή των παιδιών (μικρών ή μεγαλύτερων) είναι ενεργή. Διάρκεια:1 ώρα.
Στον ίδιο χώρο, επίσης, τριμελές σχήμα από ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ -ντυμένοι χριστουγεννιάτικα δέντρα, νεράιδες και ξωτικά, θα παρουσιάσει εντυπωσιακό θέαμα κάνοντας μονόκυκλο και παίζοντας με κορίνες.


Εξάλλου, στην πλατεία Πανεπιστημίου καθημερινά, από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, σε πέντε ξύλινα σπιτάκια θα «κατασκηνώσουν» πέντε γνωστοί φορείς της πόλης μας με μεγάλη κοινωνική προσφορά. Η γιορτινή παρουσία τους εκεί, με γιορτινές κατασκευές και υλικό ενημέρωσης από τις δραστηριότητές τους, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση περισσοτέρων συμπολιτών μας, ώστε να συνεχίσουν να παρέχουν σημαντικό κοινωνικό έργο στην πόλη μας. Οι φορείς που συμμετέχουν είναι: Γηροκομείο Βόλου, Άσπρες Πεταλούδες, Εργαστήρια ΑΜΕΑ  ‘’Ηλιοτρόπια’’,  ΕΛΕΠΑΠ και ‘’Φλόγα’’.
Στο μεγάλο σπιτάκι προς την οδό Ερμού ο υπερμεγέθης Αη Βασίλης θα φωτογραφίζεται  με τα παιδιά. Να σημειωθεί ότι, μπροστά από το σπιτάκι του Αη-Βασίλη, την Κυριακή 18/12 και μετά τις 11:30 το πρωί, θα μοιραστούν στους καταναλωτές δωροεπιταγές του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 6:30  το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Άθλησης και Νεολαίας «Β. Παρασκευόπουλος»
(Γλάδστωνος με Ρήγα Φεραίου) εκδήλωση με τίτλο: «Στα βήματα…του κόσμου: διαπολιτισμικό πανηγύρι με παραδοσιακά έθιμα», με χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα έθιμα από το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου και τα παιδιά των μεταναστών του Βόλου. Θα ακολουθήσει χορευτικό πανηγύρι με εδέσματα. Οργάνωση: Δήμος Βόλου- Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: