Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Παρουσίαση βιβλίου με θέμα την «υπόθεση Πολκ»

Ο Δήμος Βόλου οργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Αθανασίου Γ. Καφίρη ε. Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου, με τίτλο  «Η υπόθεση ΠΟΛΚ-ΣΤΑΚΤΟΠΟΥΛΟΥ, μια ανθρώπινη και δικαστική τραγωδία». 
Πρόκειται για ένα βιβλίο που πραγματεύεται την ιστορικά γνωστή και πάντα επίκαιρη υπόθεση  ΠΟΛΚ-ΣΤΑΚΤΟΠΟΥΛΟΥ, που πριν από 63 χρόνια είχε συγκλονίσει τη χώρα μας.
Η θεώρηση και εκτίμηση εκ μέρους του συγγραφέα, των στοιχείων της υπόθεσης  της υπόθεσης  έγινε με το πρίσμα και το κριτήριο της νομικής –δικαστικής προσέγγισης  του όλου ζητήματος. Είναι μια  υπόθεση  της οποίας πολλά θέματα εξακολουθούν να  παραμένουν ανοικτά για τη δικαστική κρίση και την ιστορία, μια υπόθεση  που αξίζει  να διερευνηθεί περαιτέρω με σκοπό  την εξαγωγή  ασφαλέστερων  συμπερασμάτων με βάση τα αληθινά γεγονότα  και τα κρίσιμα συμβάντα  που συγκροτούν το χρονικό της  προκείμενης υπόθεσης.
Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, ενώ κύριος  ομιλητής θα είναι ο νομικός και συγγραφέας Δημήτρης Σιάτρας.    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου  2011 και ώρα 19.30 στην  αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου. Ο εκδότης του οίκου «Προσκήνιο» Άγγελος Σιδεράτος θα συντονίσει τη συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: