Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τα αποτελέσματα ελέγχων για το παράνομο εμπόριο

Συνεχίστηκαν εντατικά και τον Οκτώβριο οι έλεγχοι για το παράνομο εμπόριο, στην κεντρική αγορά της πόλης, στο παραλιακό μέτωπο και στις λαϊκές αγορές, από μικτά κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας, της Λιμενικής Αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ. Τα συνεργεία ελέγχου σάρωσαν τα σημεία όπου δραστηριοποιούνται οι παράνομοι μικροπωλητές, προχωρώντας σε κατασχέσεις εμπορευμάτων διαφόρων ειδών.
Τα αποτελέσματα των ελέγχων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Δημοτικής Αστυνομίας, έχουν ως εξής:  
Στις 4/10/11 και ώρα 10:00π.μ. μικτό κλιμάκιο Δημοτικής και Λιμενικής Αστυνομίας προέβη σε κατασχέσεις δερμάτινων ειδών στο παραλιακό μέτωπο της οδού Αργοναυτών.
Στις 12/10/11 μικτό κλιμάκιο Δημοτικής και Ελληνικής Αστυνομίας προέβη σε επτά κατασχέσεις διαφόρων προϊόντων .
Στις 14/10/11 και ώρα 15:00μ.μ. μικτό κλιμάκιο Δημοτικής και Λιμενικής Αστυνομίας προέβη σε κατασχέσεις προϊόντων ηλεκτρονικών ειδών,  στη συμβολή των οδών Αργοναυτών – Κουμουνδούρου
Στις 26/10/11 μικτό κλιμάκιο Δημοτικής και Λιμενικής Αστυνομίας προέβη σε κατασχέσεις προϊόντων δερματίνων ειδών, στη συμβολή των οδών Αργοναυτών - Ογλ
Επίσης, στο πλαίσιο των καθημερινών ελέγχων που πραγματοποιούν στις κεντρικές οδούς της πόλης συνεργεία της Δημοτικής Αστυνομίας προέβησαν σε κατασχέσεις διαφόρων προϊόντων ειδών ένδυσης -υπόδησης , δερμάτινων ειδών κ.λ.π. στις 4/10/11, στις 6/10/11 και στις 8/10/11. Όλα τα κατασχεθέντα προϊόντα καταστράφηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις της ΚΙ-1991 διευκρινιστικής εγκυκλίου του ν. 3892/11.
Στα μικτά κλιμάκια ελέγχου μηνός Οκτωβρίου δεν συμμετείχε το Σ.Δ.Ο.Ε.
Υπενθυμίζεται ότι τα μικτά κλιμάκια συγκροτήθηκαν έπειτα από κοινή απόφαση που ελήφθη σε σύσκεψη υπό την προεδρία του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, στις αρχές Σεπτεμβρίου, για τον περιορισμό του παράνομου εμπορίου. Ένα από τα μέτρα που είχαν αποφασιστεί ήταν και η διενέργεια τακτικών ελέγχων από μικτά κλιμάκια των αρμοδίων υπηρεσιών, βάσει συγκεκριμένου προγράμματος που εκδίδεται ανά μήνα από τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: