Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήρια Δημάρχου Βόλου στους «χάλκινους» κωπηλάτες Κων. Χρηστομάνο και Αλ. Λουλούδη

Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης απευθύνει τα συγχαρητήριά του στους Βολιώτες αθλητές του ΝΟΒΑ Κων. Χρηστομάνο και Αλ. Λουλούδη, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ήττον της Αγγλίας, καθώς και στις αδελφές Αλεξανδρή, οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης (Comen Cup), στην Ιταλία, συμμετέχοντας στην εθνική ομάδα της χώρας μας.
Σε δήλωσή του ο κ. Σκοτινιώτης αναφέρει χαρακτηριστικά:


«Με τις εξαιρετικές τους επιδόσεις σε κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, οι Βολιώτες αθλητές συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους και να ενισχύουν όλο και περισσότερο τη θέση του Βόλου στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του ΝΟΒΑ Κωνσταντίνο Χρηστομάνο και Αλέξανδρο Λουλούδη, οι οποίοι, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων, κατάφεραν να ανέβουν στο τρίτο σκαλί του βάθρου και να δικαιώσουν τους κόπους, τις προσδοκίες και τα όνειρά τους. Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, αποτελεί σπουδαία διάκριση η οποία κάνει οπωσδήποτε υπερήφανους, τον προπονητή των δυο αθλητών μας Γ. Κουρκούμπα, τις οικογένειες τους, το αθλητικό τους σωματείο, αλλά και όλους τους Βολιώτες που καμαρώνουν για την εκπροσώπηση της πόλης μας σε διεθνή αθλητικά γεγονότα.
Επίσης, συγχαίρουμε τις αδελφές Αλεξανδρή, οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο (κατηγορία Comen) στο Μεσογειακό Κύπελλο συγχρονισμένης κολύμβησης (Comen Cup) που διεξήχθη στην ιταλική πόλη Busto Arsizio, εκπροσωπώντας την Εθνική μας ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης στον τελικό του Ντουέτο. Η Άννα – Μαρία και η Ειρήνη Αλεξανδρή (με αναπληρωματική την αδελφή τους Βάσω) κατέλαβαν την πρώτη θέση και έφθασαν στην κορυφή της διοργάνωσης, χαρίζοντας μια σημαντική διάκριση στην ελληνική αποστολή.
Ως δημοτική αρχή στηρίζουμε τις προσπάθειες των αθλητών και είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον θα έχουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, συνεχίζοντας την μακρά παράδοση της πόλης μας σε σπουδαίες αθλητικές επιδόσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: