Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Συσκέψεις για την ενοποίηση υπηρεσιών

Συνεργασία με το προσωπικό του τμήματος συντήρησης ηλεκτροφωτισμού είχε σήμερα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ηλ. Ξηρακιάς, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενοποίησης των αντίστοιχων υπηρεσιών των συνενωθέντων Δήμων
Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η συμπίεση του κόστους λειτουργίας της ενιαίας υπηρεσίας, μέσα από την εφαρμογή ενός συστήματος κεντρικής διαχείρισης εξοπλισμού και υλικών.
Ανάλογη συνεργασία είχε ο κ. Ξηρακιάς και με τους υπαλλήλους του τμήματος συντήρησης φωτεινών σηματοδοτών, οι ανάγκες του οποίου διπλασιάζονται καθώς ο πρώην Δήμος Βόλου διέθετε 70 κόμβους, ενώ ο ενιαίος Δήμος διαθέτει 105. Ο κ. Ξηρακιάς τόνισε ότι χρειάζεται ενίσχυση του Τμήματος προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της πόλης, ενώ για το θέμα των ποδηλατοδρόμων επανέλαβε ότι η χρήση και αξιοποίηση του έργου θα εξεταστεί στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για τα σημαντικά ζητήματα της πόλης, μεταξύ των οποίων και το κυκλοφοριακό, που αποφασίστηκε στην πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Στο μεταξύ, συνεχείς συσκέψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες έχει και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Μπ. Τσαμπάζης στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλύτερο συντονισμό του έργου στο σύνολο του νέου Δήμου και την καταγραφή των ιδιαιτεροτήτων κάθε περιοχής ενόψει  συγκρότησης της ενιαίας υπηρεσίας Καθαριότητας από τον ερχόμενο Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: