Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Δύναμή μας ο συνδυασμός της "Δημοκρατικής Συμπολιτείας"

«Ο συνδυασμός μας αποδείχθηκε τελικά πλεονέκτημα, παρά την προσπάθεια των αντιπάλων μας να τον παρουσιάσουν ως μειονέκτημα. Το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» είναι η δύναμή μας που πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού». Αυτό τόνισε ο νέος Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης στην πρώτη συνάντηση του συνδυασμού μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην κατάμεστη από τους υποψηφίους αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου.
Ο κ. Σκοτινιώτης ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας», εκλεγμένους και μη, για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο και τη συλλογική τους δράση, διαβεβαιώνοντας ότι στόχος του θα είναι η αξιοποίησή τους, ανάλογα με τις δυνατότητες και τα ενδιαφέροντα του καθενός.
Αναλύοντας τις αντίξοες πολιτικές συνθήκες στις οποίες πραγματοποιήθηκε η εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο Βόλου, τόνισε ότι η «Δημοκρατική Συμπολιτεία» πέτυχε μια μεγάλη νίκη επειδή έθεσε το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών, επιμένοντας στον αυτοδιοικητικό τους χαρακτήρα. Η επιμονή αυτή, υπογράμμισε, επέτρεψε να συσπειρωθούν γύρω από τον συνδυασμό μας ευρύτερες αυτοδιοικητικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις. Ο κ. Σκοτινιώτης επανέλαβε ότι τα παραδείγματα των Δήμων Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Βόλου και Ιωαννίνων, επιβεβαιώνουν τη δυναμική των συμμαχιών και των ευρύτερων συναινέσεων στην Αυτοδιοίκηση, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε ζητήματα που έθεσαν τα μέλη του ψηφοδελτίου σχετικά με το οργανωτικό εγχείρημα συγκρότησης του νέου Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: