Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Βασίλης Κοντορίζος: "Ο μόνος κατάλληλος να διοικήσει τον ενιαίο Δήμο Βόλου"

Την ένθερμη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη για τον ενιαίο Δήμο Βόλου εξέφρασε ο Δήμαρχος Πορταριάς Βασίλης Κοντορίζος, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του κ. Σκοτινιώτη σήμερα στο γραφείο του με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα του Δήμου. Ο κ. Κοντορίζος τόνισε ότι ο Πάνος Σκοτινιώτης, άνθρωπος που γνωρίζει άριστα τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, λειτουργεί ενωτικά, ήρεμος και ευφυής, δραστήριος και ουσιαστικός, είναι ο μόνος κατάλληλος να διοικήσει τον νέο Δήμο Βόλου των 150.000 κατοίκων.
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης Κοντορίζου έχει ως εξής:
«Θεωρώ ότι  ο Καλλικράτειος  Βόλος των 150.000 κατοίκων έχει ανάγκη από  ένα δήμαρχο ο οποίος θα θέσει τα θεμέλια του επανασχεδιασμού του, ένα δήμαρχο δυναμικό, με εμπειρία και όραμα, με φαντασία και τόλμη.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο μόνος που πληροί όλες αυτές τις προϋποθέσεις, ο μόνος κατάλληλος για τη διοίκηση του Βόλου μας, είναι ο Πάνος Σκοτινιώτης.
Άνθρωπος που, λόγω της νομαρχιακής θητείας του, γνωρίζει άριστα τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, άνθρωπος που λειτουργεί ενωτικά, ήρεμος και ευφυής, δραστήριος και ουσιαστικός.
Απόλυτα αυτοδιοικητικό όν, ο Πάνος Σκοτινιώτης υπόσχεται σε όλους μας το Βόλο που ονειρευτήκαμε, το Βόλο που αξίζουμε.
Στηρίζω με θέρμη τον Πάνο και συστρατεύομαι μαζί του, καταθέτοντας την εμπειρία των δέκα τετραετιών που υπηρέτησα την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Θα συμμετάσχω στο συνδυασμό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: