Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Γιάννης Κερασιώτης: "Ο Π. Σκοτινιώτης αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του νέου μεγάλου Δήμου"

Στηρίζει πλήρως την υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη για το νέο Δήμο Βόλου ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρινίτσας Γιάννης Κερασιώτης και καλεί τους συντοπίτες του να συστρατευτούν στη μεγάλη αυτοδιοικητική συμμαχία, ώστε να εξασφαλιστούν καλύτεροι όροι για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Σε δήλωσή του, μετά την επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου στη Μακρινίτσα όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Κοινότητας, ο κ. Κερασιώτης τόνισε ότι «η εμπειρία, η γνώση, οι αποδεδειγμένες διοικητικές ικανότητες του πρώην Νομάρχη Πάνου Σκοτινιώτη, είναι εγγύηση για μια επιτυχημένη πορεία στο ξεκίνημα του νέου μεγάλου Δήμου».
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Κοινοτάρχη Μακρινίτσας έχει ως εξής:  
«Η τοποθέτησή μας πολύ πιο πριν από την νέα διοικητική μεταρρύθμιση, το σχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», για την ένταξη της Κοινότητάς μας σε έναν ενιαίο σύγχρονο και ισχυρό Δήμο για την καλύτερη αντιμετώπιση και επίλυση των βασικών προβλημάτων της, ώστε να συνεχίσει να είναι ένας δυναμικός – ζωντανός παραδοσιακός οικισμός, ήλθε ως φυσική κατάληξη την κατάλληλη στιγμή.

Μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία το ότι η Μακρινίτσα και πάλι στον 21ο αιώνα μπορεί να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στον καινούριο Δήμο Βόλου που δημιουργείται.
Η εμπειρία, η γνώση, οι αποδεδειγμένες διοικητικές ικανότητες του πρώην Νομάρχη κ. Πάνο Σκοτινιώτη, θεωρούμε ότι είναι εγγύηση για μια επιτυχημένη πορεία στο ξεκίνημα του νέου μεγάλου Δήμου.
Βεβαίως και η συναισθηματική φόρτιση έναντι του κ. Πάνου Σκοτινιώτη είναι επίσης καταλυτική. Η Μακρινίτσα είναι ο τόπος καταγωγής των παππούδων του.
Στηρίζουμε την υποψηφιότητά του με κάθε τρόπο, καλούμε τους Μακρυνιτσιώτες και τις Μακρυνιτσιώτισσες να υποστηρίξουν το εγχείρημα του στον ενιαίο Δήμο Βόλου, ώστε να εξασφαλίσουμε τους καλύτερους όρους για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας της Μακρινίτσας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: