Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Λ.Μαυρογιάννης: Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί και ποια παιγνίδια παίζει ο κ.Μπέος με τη συνεχή στοχοποίηση της ΔΕΥΑΜΒ;

Απαντώντας σε αναφορά του Αχ.Μπέου, κατά τη χθεσινή ομιλία του στη Νέα Αγχίαλο,  ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή υπερχρέωσε τη ΔΕΥΑΜΒ, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ κ.Λεωνίδας Μαυρογιάννης επισημαίνει τα ακόλουθα: «Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το νέο, υβριστικό, με τη γνωστή πια χρυσαυγίτικη φρασεολογία, παραλήρημα του κ.Μπέου στη Νέα Αγχίαλο, το οποίο εκφώνησε ενώπιον των μεταφερθέντων από το Βόλο οπαδών του και ελάχιστων Αγχιαλιτών. Αυτά ξέρει, αυτά λέει. Δεν μπορούμε, ωστόσο, να μην καταγγείλουμε την εμφανή πλέον και ύποπτη στοχοποίηση της ΔΕΥΑΜΒ. Αυτή τη φορά μάλιστα έκανε ένα βήμα επιπλέον και έφτασε στο σημείο να κατηγορεί την παρούσα Διοίκηση ότι υπερχρέωσε την Επιχείρηση! 

Καλούμε τον κ.Μπέο να προσκομίσει έστω και ένα στοιχείο που να αποδεικνύει τη βαρύτατα συκοφαντική αυτή κατηγορία. Τον πληροφορούμε ότι η ΔΕΥΑΜΒ όχι μόνο υπερχρεωμένη δεν είναι, αλλά είναι αν όχι η μόνη, πάντως από τις ελάχιστες ΔΕΥΑ σε όλη την Ελλάδα, που δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ και εξυπηρετεί στην ώρα τους όλες τις υποχρεώσεις προς εργαζομένους, προμηθευτές, εργολάβους, ΔΕΗ, τράπεζες κλπ. Να σημειωθεί ότι οι οφειλές των άλλων ΔΕΥΑ προς τη ΔΕΗ ξεπερνούν τα 41 εκατ. ευρώ. 
Επιπλέον απόδειξη της αξιοπιστίας και της φερεγγυότητας της ΔΕΥΑΜΒ αποτελεί το γεγονός ότι είναι η πρώτη και η μόνη επιχείρηση του ευρύτερου δημόσιου τομέα που κατάφερε να ενταχθεί στο πρόγραμμα Jessica (είναι σίγουρο ότι ο κ.Μπέος αγνοεί την ύπαρξη του προγράμματος). 
Ας αφήσει λοιπόν ο κ. Μπέος τις υποκριτικές αναφορές στο δημόσιο χαρακτήρα της  ΔΕΥΑΜΒ, τον οποίο  αυτή η Δημοτική Αρχή με την πολιτική της έχει διασφαλίσει και μπορεί να εγγυηθεί για τα επόμενα χρόνια, και ας απαντήσει στο εύλογο ερώτημα, ποια συμφέροντα τελικά εξυπηρετεί και ποια παιγνίδια παίζει με τη συνεχή στοχοποίηση της ΔΕΥΑΜΒ, ειδικά αυτή την περίοδο που η σημερινή της Διοίκηση δίνει μια σκληρή και δύσκολη μάχη για να υπερασπιστεί την Επιχείρηση στην υπόθεση της ΕΡΓΗΛ την οποία κληρονόμησε από το παρελθόν».    

Δεν υπάρχουν σχόλια: