Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Εκδήλωση για την πρώτη τριετία της Δημοτικής Ενότητας Πορταριάς

Συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων στις έδρες των περιφερειακών δημοτικών ενοτήτων για την παρουσίαση της πρώτης τριετίας του νέου Δήμου Βόλου και το σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας, ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης επισκέπτεται την ερχόμενη Δευτέρα, 7 Απριλίου, την Πορταριά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στην ταβέρνα «Κενταύρεια Σύναξη» που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Πορταριάς και καλούνται να παραστούν οι εκπρόσωποι φορέων και οι κάτοικοι όλων των οικισμών της δημοτικής ενότητας.  
Ο Δήμαρχος Π.Σκοτινιώτης, ο τοπικός Αντιδήμαρχος Γ.Γκουντέλιας, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Πορταριάς Δ.Βλαχούτσος και οι Πρόεδροι των Συμβουλίων Τοπικών Κοινοτήτων Άλλης Μεριάς Χ.Γεωργαλής, Κατωχωρίου Θ.Ζγρουμάλης και Σταγιατών Δ.Ματής, θα μιλήσουν με τους κατοίκους της περιοχής για όλα τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Πορταριάς. 
Αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Απριλίου, στις 7:30 μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Ιωλκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: