Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Γιορτή του ΚΔΑΠ Προσφυγικών στο «Αχίλλειο»

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Προσφυγικών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.ΠΑ. – Δ.Ι.Ε.Κ.) του Δήμου Βόλου, διοργανώνει γιορτή για τη λήξη της χειμερινής περιόδου. Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά του ΚΔΑΠ Προσφυγικών. Με αφορμή ένα παιδικό τραγούδι με τίτλο «Το δέντρο» από το cd του Γιώργου Χατζηπιερή «Η επιστροφή του τεμπέλη δράκου» γράφτηκε από τους εμψυχωτές του Κέντρου ένα παιδικό έργο.
Τα παιδιά με το ρόλο που έχουν το καθένα χωριστά, προσπαθούν να αφυπνίσουν την οικολογική συνείδηση των θεατών για τη προστασία του περιβάλλοντος.
Η θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 στις 7:00μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», με δωρεάν είσοδο γα το κοινό. Τα στελέχη του ΚΔΑΠ Προσφυγικών καλούν τους συμπολίτες να «αγκαλιάσουν» την εκδήλωση και να περάσουν ένα ευχάριστο απογευματινό συντροφιά με τους μικρούς ήρωες.
Σημειώνεται ότι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Προσφυγικών αποτελεί δομή η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 - 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: