Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ξεκινά αύριο η διάνοιξη της οδού Αλαμάνας

Μια σύνθετη υπόθεση που εκκρεμούσε επί σειρά ετών στο Δήμο Βόλου, η διάνοιξη της οδού Αλαμάνας, ξεμπλόκαρε και από αύριο «πιάνουν δουλειά οι μπουλντόζες», προκειμένου να δοθεί επιτέλους λύση στο σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι η παρέμβαση αφορά το τμήμα μεταξύ των οδών Ιερολοχιτών και Δημητσάνας που βρίσκεται στο Ο.Τ 1140 και 1139Β στη συνοικία Αγ. Αναργύρων Βόλου.
Στον τόπο των εργασιών θα βρεθεί αύριο Τετάρτη και ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος κατ’ επανάληψη έχει τονίσει ότι η διάνοιξη της οδού Αλαμάνας τέθηκε ψηλά στις προτεραιότητες της παρούσας Δημοτικής Αρχής, από τους πρώτους μήνες της θητείας της, καθώς πρόκειται για μια παρέμβαση που θα αλλάξει την μορφολογία της περιοχής και θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία της πόλης.
Σημειώνεται ότι από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα έχει ενημερωθεί η ΔΕΗ, προκειμένου να διακόψει τις παροχές, η Τροχαία και η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας, προκειμένου να ρυθμισθεί προσωρινά η κυκλοφορία, ενώ έχουν οριστεί και οι υπάλληλοι του Τμήματος Πολεοδομικού Σχεδιασμού, οι οποίοι σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες εργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: