Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Βόλου στο Νοσοκομείο

Συνάντηση με τα συνδικαλιστικά όργανα Νοσοκομειακών γιατρών και εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου είχε σήμερα το μεσημέρι διαπαραταξιακή επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου, αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Απόστολο Παντσά και τους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Μουλά και Νίκο Χαυτούρα. Στην συνάντηση, που κράτησε περίπου δύο ώρες, έγινε διεξοδική παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων των γιατρών και των υπολοίπων εργαζομένων, για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το βασικό νοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού.
Τα μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής είχαν ήδη ζητήσει συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Αρ.Ζαχαρόπουλο, η οποία πιθανόν να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα ώστε στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η επιτροπή να παρουσιάσει στο σώμα εισηγήσεις για την σημερινή κατάσταση του Νοσοκομείου Βόλου.
Υπενθυμίζεται ότι, η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για την διερεύνηση των συνθηκών λειτουργίας του νοσοκομείου προέκυψε μετά τον θάνατο του 58χρονου συμπολίτη μας την περασμένη εβδομάδα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: