Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Στην κυκλοφορία και πάλι η οδός Φιλελλήνων

Από το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, 17 Ιανουαρίου, δίνεται και πάλι στην κυκλοφορία η κάθοδος της οδού Φιλελλήνων στο τμήμα μεταξύ Δημητριάδος και Ερμού, που παρέμεινε κλειστό τα τελευταία χρόνια, λόγω των εργασιών κατασκευής και των εμπλοκών που παρατηρήθηκαν στο έργο του δημοτικού πάρκιγκ.
Μετά την απομάκρυνση του γερανού του εργοταξίου που καταλάμβανε τη μια λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου προχώρησε στην άμεση αποκατάσταση του κατεστραμμένου πεζοδρομίου και των φθορών που είχε υποστεί το οδόστρωμα. Προκειμένου, δε, να μην γίνει ξανά νέα τομή στο δρόμο όταν το κτίριο θα έπρεπε να συνδεθεί με την αποχέτευση, κλήθηκαν οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜΒ να κάνουν από τώρα τη σύνδεση πριν ο δρόμος δοθεί στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ηλ. Ξηρακιά, επειδή δεν παράγονται αυτή την περίοδο ασφαλτομίγματα λόγω καιρικών συνθηκών, οι αποκαταστάσεις του οδοστρώματος έγιναν προσωρινά με τσιμεντόστρωση για να ακολουθήσει τους επόμενους μήνες η επικάλυψη με έναν τάπητα κυκλοφορίας σε όλο το μήκος του δρόμου και ταυτόχρονα να γίνει αποκατάσταση των φθορών που προκλήθηκαν στο οδόστρωμα των οδών Ερμού και Μαυροκορδάτου, όπου γίνεται μέχρι και σήμερα η εκτροπή της κυκλοφορίας.
Η Τεχνική Υπηρεσία καλεί τους περίοικους που παρκάρουν κάθετα στα πεζοδρόμια τόσο της οδού Δημητριάδος όσο και σε τμήμα της οδού Φιλελλήνων, να απομακρύνουν τα οχήματά τους, καθώς τη Δευτέρα το πρωί θα εμποδίζουν την κυκλοφορία και υπάρχει περίπτωση να απομακρυνθούν με γερανό. Η Δημοτική Αστυνομία, με ενημερωτικό σημείωμα στα παρμπρίζ προειδοποιεί ήδη τους οδηγούς για την απομάκρυνση των οχημάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: