Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση στήριξης Παύλου Μαβίδη στην υποψηφιότητα Σκοτινιώτη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Παύλο Μαβίδη είχε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί για τα θέματα του Δήμου ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου. Ο κ. Μαβίδης εξέφρασε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα Σκοτινιώτη τονίζοντας ότι αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή σ’ αυτή την κρίσιμη, για την Αυτοδιοίκηση, μεταβατική περίοδο, εφαρμογής της διοικητικής μεταρρύθμισης.  
Αναλυτικά, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας τόνισε στη δήλωσή του: 
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το σχέδιο διοικητικής μεταρρύθμισης της χώρας σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ανοίγει το δρόμο για ριζική αναβάθμιση του θεσμού προς όφελος των ίδιων των πολιτών. 
Το σχέδιο «Καλλικράτης» σηματοδοτεί ουσιαστικά ένα νέο ξεκίνημα για την Αυτοδιοίκηση στη χώρα μας και αποτελεί ένα τεράστιο στοίχημα το οποίο πρέπει να κερδηθεί. 
Ειδικά για τον ενιαίο Δήμο Βόλου, ο οποίος αναδεικνύεται πλέον στον 6ο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, η πρόκληση είναι μεγάλη και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε όλοι ενωμένοι και δυνατοί. 
Σ’ αυτή, λοιπόν, την καινοτόμο για την Αυτοδιοίκηση χρονική στιγμή, πιστεύω ότι η συστράτευση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη, αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή. 
Ο Πάνος Σκοτινιώτης, από τη θητεία του ως Νομάρχης Μαγνησίας, διαθέτει εμπειρία στη διοίκηση και την αυτοδιοικητική λειτουργία και επομένως η στήριξη της υποψηφιότητάς του δυναμώνει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια συγκρότησης ενός ισχυρού μετώπου, από ανθρώπους που υπηρετούν για πολλά χρόνια την Αυτοδιοίκηση  και καλούνται τώρα να υλοποιήσουν με επιτυχία τη μεγάλη μεταρρύθμιση που η σημερινή κυβέρνηση έλαβε την πρωτοβουλία να εφαρμόσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: