Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ενημέρωση για τα προβλήματα του Δήμου Αισωνίας

Το Δημαρχείο Αισωνίας επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, κλείνοντας τον κύκλο των επαφών του με τους Δημάρχους των συνενούμενων Δήμων με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων που θα κληρονομήσει ο νέος Δήμος Βόλου.
Ο κ. Σκοτινιώτης είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Αισωνίας Δ. Καντόλα και άλλα μέλη της δημοτικής αρχής, στη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τα σημαντικότερα θέματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στα Δημοτικά Διαμερίσματα Διμηνίου και Σέσκλου, όπως η έλλειψη υποδομών αποχέτευσης, η δημιουργία κόμβου στο Λατομείο, η δέσμευση εκτάσεων από την Αρχαιολογική Υπηρεσία και η μη αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος επανέλαβε ότι αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη προσοχή τους περιφερειακούς Δήμους ώστε ν’ ανοίξει ένας νέος ιστορικός κύκλος ανάπτυξης του μητροπολιτικού μας συγκροτήματος με τρόπο που θα σέβεται και θα αναδεικνύει την ιδιαίτερη ιστορική, πολιτισμική και κοινωνική ταυτότητα του κάθε συνενούμενου Δήμου και θα διασφαλίζει την ισόρροπη ανάπτυξη.
Χαρακτήρισε τους αρχαιολογικούς χώρους Διμηνίου και Σέσκλου ως τον μεγάλο πλούτο της πόλης και πρόσθεσε ότι η περιοχή προσφέρεται για υπερτοπικές δραστηριότητες καθώς υπάρχει ακόμη η δυνατότητα αξιοποίησης ελεύθερων χώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: