Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Ιστορική επιτυχία της Νίκης Βόλου

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του σημερινού αγώνα της Νίκης Βόλου απέναντι στον Ηρακλή με σκορ 4-0, που εξασφάλισε το εισιτήριο για την άνοδο της ομάδας στην Α΄Εθνική κατηγορία, αλλά και την ισοπαλία του Ολυμπιακού στα Χανιά που τον στέλνει στους αγώνες μπαράζ, ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Δύσκολα μπορούμε να περιγράψουμε τη χαρά και τη συγκίνηση που νιώθουμε για την επιστροφή της Νίκης Βόλου στη μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία μετά από 48 ολόκληρα χρόνια. Η χαρά μας είναι ακόμη μεγαλύτερη, αφού η σπουδαία αυτή επιτυχία συμπίπτει με την πρώτη δημοτική περίοδο του «Καλλικρατικού» Δήμου Βόλου. Η σημερινή μέρα είναι μια μεγάλη μέρα για τη Νέα Ιωνία, για ολόκληρο το Βόλο, για τη Μαγνησία, για τον τοπικό αθλητισμό.

Η Νίκη Βόλου δημιουργήθηκε μαζί με τον προσφυγικό «συνοικισμό» της Νέας Ιωνίας πριν από 90 χρόνια, και συμπυκνώνει την ιστορία, τις μνήμες, τον πολιτισμό και τις αξίες των προσφύγων που έφτασαν στον τόπο μας σακατεμένοι, ψυχικά και σωματικά, μετά από τη μεγαλύτερη εθνική συμφορά στην ιστορία του νεώτερου Ελληνισμού.    Ο Δήμος Βόλου τιμάει αυτή τη διπλή αυτή επέτειο με έναν κύκλο εκδηλώσεων που διαρκούν ολόκληρο το χρόνο.

Η Νίκη Βόλου κέρδισε την πρώτη θέση και την άνοδό της επάξια, καθαρά, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, στη Διοίκηση και προσωπικά στον πρόεδρό της Ανδρέα Πάτση, για την ιστορική, πραγματικά, επιτυχία. Πρωτίστως αξίζουν συγχαρητήρια στους φιλάθλους της ομάδας, που στάθηκαν δίπλα της και τη στήριξαν με κάθε τρόπο όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια.  Ευχόμαστε στη Νίκη Βόλου μια λαμπρή πορεία στη σούπερ λίγκα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Ολυμπιακό Βόλου για την πολύ καλή πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα. Την άλλη Κυριακή δίνει τον μεγάλο «τελικό» και θα είμαστε όλοι μαζί του για να γιορτάσουμε μια ανεπανάληπτη επιτυχία του βολιώτικου ποδοσφαίρου, με την άνοδο, για πρώτη φορά, και των δύο ιστορικών ομάδων της πόλης μας στη μεγάλη κατηγορία». 

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των πανηγυρισμών για τη μεγάλη επιτυχία της Νίκης, φωταγωγήθηκαν από το Δήμο Βόλου οι κεντρικοί δρόμοι της Νέας Ιωνίας καθώς και η οδός Ιάσονος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: