Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μη γίνει ο Δήμος Βόλου το «μαύρο πρόβατο» πανελλαδικά

Σε δήλωση για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών προχώρησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» κ.Πάνος Σκοτινιώτης, πλαισιωμένος και χειροκροτούμενος από στελέχη και φίλους της παράταξης, έξω από το εκλογικό κέντρο της οδού Ιάσονος. Ο κ.Σκοτινιώτης τόνισε στη δήλωσή του τα ακόλουθα: «Κάναμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, προσπαθήσαμε να θέσουμε στους συμπολίτες μας το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών και να προειδοποιήσουμε για τον κίνδυνο να μπει ο Δήμος σε περιπέτειες, με οδυνηρές συνέπειες.
Οι αντίπαλοί μας εκμεταλλεύτηκαν, αδίστακτα, το δικαιολογημένο θυμό της κοινωνίας για όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και εξαντλήθηκαν σε ένα μονομέτωπο αγώνα εναντίον μας, μηδενίζοντας το σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε σε συνθήκες πραγματικού κατακλυσμού.

Τελικά, ο θυμός κυριάρχησε. Το αποτέλεσμα είναι, σίγουρα, κάτω από τις προσδοκίες μας και το πολιτικό μήνυμα της λαϊκής ψήφου είναι σαφές.
Οι εκλογές στο Δήμο Βόλου, ωστόσο, τελειώνουν την ερχόμενη Κυριακή. Εμείς δε θα είμαστε, ούτε αμέτοχοι, ούτε ουδέτεροι. Συνεπείς στη μέχρι τώρα στάση μας και με τη δύναμη του ηθικού πλεονεκτήματος που αποκτήσαμε, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μη γίνει ο Δήμος Βόλου το «μαύρο πρόβατο» πανελλαδικά.
Ο κ. Πατσιαντάς ελπίζουμε, έστω και καθυστερημένα, να αντιληφθεί ότι ο ισοπεδωτικός, μονομέτωπος αγώνας που έκανε εναντίον μας, τελικά τροφοδότησε το συνδυασμό του κ. Μπέου, όπως εγκαίρως τον είχαμε προειδοποιήσει. Στο χέρι του είναι, συναισθανόμενος το δημοκρατικό χρέος και τη μεγάλη ευθύνη του απέναντι στην πόλη και στο Δήμο, να αναλάβει κάθε αναγκαία πρωτοβουλία, ώστε να πείσει οτι μπορεί να αποδεσμευτεί από τον ασφυκτικό κομματικό εναγκαλισμό και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για μια ευρεία, αυτοδιοικητική, δημοκρατική κοινωνική συμμαχία.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εκείνους τους συμπολίτες μας που ξεπέρασαν τον πολιτικό κουρνιαχτό που σηκώθηκε, όλο αυτό τον καιρό, εναντίον μας και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο Συνδυασμό μας. Την εμπιστοσύνη τους αυτή θα την τιμήσουμε στο ακέραιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: