Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Δυνατό ψηφοδέλτιο, με μεγάλη ανανέωση, πραγματικός «καθρέφτης» της τοπικής κοινωνίας

Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα 125 ονόματα υποψηφίων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Βόλου, του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πάνο Σκοτινιώτη. Μετά το Πάσχα και μέχρι την κατάθεση του συνδυασμού θα ακολουθήσει η ανακοίνωση και των άλλων υποψηφίων. Προγραμματίζεται μάλιστα ειδική εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων, η οποία θα συνδυαστεί και με την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού.
Λίστα υποψηφίων

Όπως δήλωσε ο Π.Σκοτινιώτης, «διαμορφώνουμε ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο, πραγματικό «καθρέφτη» της τοπικής κοινωνίας. Ένα ψηφοδέλτιο μάχης και νίκης, από άξιους συμπολίτες που αντιπροσωπεύουν ολόκληρο το κοινωνικό, επαγγελματικό και δημοκρατικό πολιτικό φάσμα της πόλης μας. Ένα ψηφοδέλτιο που συνδυάζει την αυτοδιοικητική εμπειρία, την τολμηρή ανανέωση, την κοινωνική ευαισθησία, την τεχνοκρατική επάρκεια, τη γνώση, το κύρος και την ετοιμότητα των στελεχών του να προωθήσουν δυναμικά και αποτελεσματικά τα συμφέροντα του Δήμου μας και των συμπολιτών μας.  Ένα ψηφοδέλτιο που ενώνει την τοπική κοινωνία, μακριά από εξαρτήσεις, ιδιοτέλειες και άδηλα συμφέροντα. Ένα ψηφοδέλτιο με πλήρη συνείδηση των προκλήσεων της νέας περιόδου, που εγγυάται  την πορεία και την προοπτική του Δήμου μας την επόμενη κρίσιμη πενταετία».

Και συνεχίζοντας τόνισε: «Σε αυτές τις εκλογές βάζουμε πολύ ψηλά τον πήχη της συλλογικής μας φιλοδοξίας. Η τριετία που πέρασε αποτελεί τη «γέφυρα» για την επόμενη πενταετία. Θέλουμε πολύ περισσότερα για το Δήμο μας, για το Βόλο, για τη συμπολιτεία μας. Και θα τα πετύχουμε όλοι μαζί. Όλες οι δημιουργικές και αναγεννητικές δυνάμεις της πόλης. Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη αντιπαραθέσεις και αγκυλώσεις του παρελθόντος και κοιτάμε μπροστά. Το ψηφοδέλτιο είναι η μεγάλη μας δύναμη. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες που θα συμμετάσχουν στο συνδυασμό μας σε μια τόσο δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία».

Ο κ.Σκοτινιώτης έκανε ειδική μνεία στη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Παπατόλια, με τον οποίο, όπως υπογράμμισε «πήραμε από κοινού την πρωτοβουλία για τη  συγκρότηση της ενιαίας δημοτικής μας παράταξης “Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά”. Η συμμετοχή του κ.Παπατόλια στο ψηφοδέλτιο αποδεικνύει ότι η παράταξή μας ξέρει να υποτάσσει το προσωπικό, στο συλλογικό συμφέρον.  Συμμετέχουν, επίσης, αρκετοί από τους 12 συμπολίτες που υπέγραψαν την κοινή δήλωση, τους οποίους επίσης θέλω να ευχαριστήσω».

Ο κ.Σκοτινιώτης έκανε επίσης ειδική αναφορά στα στελέχη της Δημοτικής Αρχής που δεν θα είναι αυτή τη φορά υποψήφιοι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποιοι από τους συνεργάτες μου, που δουλέψαμε μαζί σκληρά αυτά τα τρία χρόνια, δεν θα είναι υποψήφιοι, για διαφορετικούς, προσωπικούς λόγους ο καθένας. Είναι όμως όλοι κοντά μας, στηρίζουν τον αγώνα μας και συνεχίζουν να συμμετέχουν ενεργά στο δημοτικό έργο από τη θέση ευθύνης στην οποία ο καθένας  υπηρετεί. Τους ευχαριστώ ειλικρινά». 


Δεν υπάρχουν σχόλια: