Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία τιμά τον Π.Σκοτινιώτη

Τον Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη πρόκειται να τιμήσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) στο πλαίσιο της Γιορτής των Αθλητών και Αθλητριών που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια του 2013. Το Δ.Σ. της ΚΟΕ αποφάσισε να τιμήσει τον κ.Σκοτινιώτη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, «για τη σημαντική προσφορά του στο μοναδικό γεγονός της φιλοξενίας στο Βόλο τριών Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων των Αθλημάτων, για τρεις συνεχόμενες χρονιές. Η εκδήλωση της ΚΟΕ “Awards 2013” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

Υπενθυμίζεται ότι οι διοργανώσεις που φιλοξενήθηκαν τα τελευταία χρόνια στο Βόλο είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Ανδρών τον Σεπτέμβριο του 2011, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων τον Αύγουστο του 2012 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Νέων Γυναικών τον Σεπτέμβριο του 2013. Επίσης, φιλοξενήθηκε το Παγκόσμιο Τουρνουά Πόλο Γυναικών “WORLD LEAGUE” την Άνοιξη του 2012. Η διοργάνωση τεσσάρων παγκόσμιων πρωταθλημάτων επί τρεις συνεχόμενες χρονιές αποτελεί γεγονός χωρίς ιστορικό προηγούμενο παγκοσμίως και ανοίγει νέο μεγάλο κεφάλαιο για το Δήμο Βόλου στη διοργάνωση αθλητικών γεγονότων εθνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς εμβέλειας, με την ανεκτίμητη συνδρομή των δεκάδων εθελοντών που αποτελούν και τη  μεγάλη παρακαταθήκη των διοργανώσεων. 

Να σημειωθεί, επίσης, ότι οι παραπάνω διοργανώσεις αποτέλεσαν μοναδική ευκαιρία για τη διεθνή προβολή της περιοχής μας και την τόνωση της τοπικής αγοράς, και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα ζοφερή περίοδο. Για την άρτια διεξαγωγή τους συνεργάστηκαν η Διεθνής Κολυμβητική Ομοσπονδία, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, ο Δήμος Βόλου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: