Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Α.Παπαρσένος: Δεδομένη η βούληση των αποδήμων Μαγνήτων για προσφορά στη γενέτειρα τους

Τη διαβεβαίωση ότι το νέο Δ.Σ. του Παγκόσμιου Σωματείου Αποδήμων Μαγνήτων “Το Κοινόν των Μαγνήτων”, θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στο έργο προβολής του Βόλου και της Μαγνησίας στο εξωτερικό, παρέχει ο νέος Πρόεδρος του Σωματείου κ.Αχιλλέας Παπαρσένος απαντώντας σε επιστολή του Δημάρχου Βόλου κ.Πάνου Σκοτινιώτη. Επισημαίνεται ότι στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τον κ.Παπαρσένο, ο Δήμαρχος υπογράμμιζε μεταξύ άλλων τη μεγάλη σημασία που αποδίδει ο Δήμος Βόλου στη συσπείρωση και σύνδεση  των  αποδήμων συμπατριωτών μας με την ιδιαίτερη πατρίδα τους, προσδοκώντας στην αξιοποίηση των γνώσεων, της εμπειρίας και της θέλησής τους για προσφορά, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάει ο τόπος μας.
Απαντώντας, ο κ.Παπαρσένος αναφέρεται στους στόχους του νέου Δ.Σ., τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι δεδομένη η βούληση των αποδήμων Μαγνήτων για προσφορά στη γενέτειρα τους. Το πλήρες κείμενο της επιστολής του νέου Προέδρου του «Κοινού» προς τον Δήμαρχο Βόλου έχει ως εξής:
«Εκ μέρους του νέου Δ.Σ. του “Κοινού των Μαγνήτων”, σας ευχαριστώ θερμά για την από 13.8.2013 επιστολή σας , με την οποία μας συγχαίρετε για την ανάληψη των καθηκόντων μας.
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι και το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στο έργο προβολής του Βόλου και της Μαγνησίας στο εξωτερικό. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε τον κύκλο των μελών του σωματείου μας μεταξύ των αποδήμων Μαγνήτων και με την κινητοποίηση τους να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας. Όπως έχουν αποδείξει με διάφορες πρωτοβουλίες τους τα τελευταία χρόνια, τα μέλη του “Κοινού των Μαγνήτων” διαθέτουν συσσωρευμένη μεγάλη σοφία, εμπειρίες και γνώση καλών πρακτικών, που συνδυαζόμενες με την δεδομένη βούληση τους για προσφορά στη γενέτειρα τους, μπορούν να φανούν χρήσιμες στις τοπικές αρχές και στους συμπολίτες μας.
Ευελπιστώντας στη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας μας, σας εύχομαι ευόδωση των προσπαθειών σας προς όφελος του Βόλου και της Μαγνησίας, στις οποίες να συνυπολογίζετε και τη δική μας συνεισφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: