Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ο Δήμαρχος Βόλου ζητεί να γίνει παρουσίαση της μελέτης παράκαμψης και εισόδου πόλεως Βόλου

Την ανάγκη για αναλυτική ενημέρωση του Δήμου σε σχέση με την πορεία της Οριστικής Μελέτης Οδοποιίας «Μελέτη παράκαμψης και εισόδου πόλεως Βόλου (τμήμα Αρχή Ι.Κ. Μπουρμπουλήθρα – Αρχή Α.Κ. Λαρίσης)», επισημαίνει για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης σε επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.Σταύρο Καλογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ.Στράτο Σιμόπουλο.
Ο κ.Σκοτινιώτης υπογραμμίζει συγκεκριμένα ότι το αντικείμενο της μελέτης αναφέρεται σε τμήμα που βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Βόλου και αφορά την εξυπηρέτηση των δημοτών της πόλης καθώς και των επισκεπτών της. Συνεπώς, είναι απολύτως αναγκαίο, όπως τονίζει, να ενημερωθεί ο Δήμος Βόλου αναλυτικά για την πορεία της χάραξης που ακολουθείται στη μελέτη.
Ο Δήμαρχος ζητεί την παρέμβαση του αρμόδιου υπουργού, ώστε να προγραμματιστεί σύσκεψη στην οποία ο μελετητής θα παρουσιάσει τη μέχρι σήμερα πορεία της μελέτης, σημειώνοντας ότι αυτό κρίνεται απαραίτητο και για τον επιπλέον λόγο ότι ο Δήμος, προκειμένου να προγραμματίσει τεχνικά έργα στις περιοχές διέλευσης της οδού, θα πρέπει να γνωρίζει τι περιλαμβάνεται στην υπό σύνταξη μελέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: