Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Με τον Βασίλη Σεβαστή συναντήθηκε ο Π.Σκοτινιώτης

Με τον Γενικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή  συναντήθηκε χθες στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης. Κατά τη συνάντηση υπήρξε διεξοδική συζήτηση για τα περιθώρια να αναλάβει ο Βόλος τη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων στίβου. Όπως υπογράμμισε ο κ.Σκοτινιώτης, «επιβάλλεται πλέον να αξιοποιηθεί το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη  φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων στίβου.
Δεν μπορεί μια τέτοια σπουδαία αθλητική υποδομή να παραμένει αναξιοποίητη, γιατί δεν υπήρξε από την αρχή μέριμνα για την προμήθεια των απαραίτητων για αγώνες στίβου οργάνων. Ο Δήμος Βόλου είναι έτοιμος να συνεργαστεί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον ΣΕΓΑΣ και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε η πόλη μας να αποκτήσει σύντομα τον αναγκαίο εξοπλισμό». Ο Δήμαρχος Βόλου έκανε, ακόμη, ιδιαίτερη αναφορά στη μεγάλη οργανωτική εμπειρία που διαθέτει ο Δήμος από τη φιλοξενία στην πόλη μας παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικών γεγονότων, καθώς και στη πολύτιμη συνδρομή που κάθε φορά προσφέρουν εκατοντάδες εθελοντές. Αναφέρθηκε, επίσης, στη μεγάλη παράδοση του Βόλου στο χώρο του στίβου, όπου ανέδειξε Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές με διεθνείς διακρίσεις και στη σημερινή πραγματικότητα, αφού μεγάλος αριθμός νέων ανθρώπων ασχολείται με το στίβο.
Ο κ.Σεβαστής υπήρξε απολύτως θετικός στην πρόταση του Δημάρχου και συμφώνησε το αμέσως επόμενο διάστημα να συζητηθεί πιο συγκεκριμένα η ανάθεση στο Βόλο της διοργάνωσης ενός σημαντικού πρωταθλήματος στίβου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη εκ μέρους του Δήμου η Αντιδήμαρχος Ν.Οικονόμου, ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Π.Μαβίδης και ο αντιπρόεδρος Ν. Μαυρόπουλος, ενώ τον Γενικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Θεσσαλίας Αντώνης Χιώτης, ο Εθνικός Προπονητής Παίδων - Κορασίδων Γιάννης Κουτσουφλίνης,  ο Εθνικός Προπονητής Εφήβων Νεανίδων Γιάννης Κουτσιώρας και ο Τεχνικός Σύμβουλος ΣΕΓΑΣ Χρήστος Χρυσοστομίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: