Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Κατάρρευση τοίχου διώροφης οικοδομής στη Δράκεια

Κατέρρευσε ο βόρειος τοίχος διώροφης οικοδομής στην Δράκεια, ιδιοκτησίας του Δήμου Βόλου, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε χθες την περιοχή. Πρόκειται για ακίνητο το οποίο αποκτήθηκε με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία χώρου στάθμευσης, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην κάτω πλατεία και στο Λαογραφικό Μουσείο της Δράκειας.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει το καλντερίμι μπροστά από τη συγκεκριμένη οικοδομή. Επί τόπου έσπευσε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Αγριάς και Αρτέμιδας κ.Νίκος Στόικος ο οποίος ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να απομακρυνθούν άμεσα τα μπάζα ώστε να αποκατασταθεί η διέλευση του δρόμου, και επίσης να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που να αποτρέπουν την είσοδο περαστικών στο «κέλυφος» της οικοδομής.
Εξάλλου, σε επικοινωνία που είχε ο κ.Στόικος με τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Ν.Μόσχο συμφώνησαν να επισπευσθεί ο έλεγχος επικινδυνότητας από την αρμόδια υπηρεσία, ώστε το συντομότερο δυνατό το κτήριο να κατεδαφιστεί.
Σε κάθε περίπτωση, απευθύνεται έκκληση στους κατοίκους της Δράκειας και τους επισκέπτες, να μην παρκάρουν τα οχήματά τους στο χώρο και να αποφεύγουν να διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: