Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Βέλγου Υπουργού Τουρισμού στο Βόλο

Με πτήση της Ryanair απευθείας από τις Βρυξέλλες, έφθασε στις 12 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου ο Υπουργός Τουρισμού της Γαλλόφωνης Ομοσπονδίας (Βρυξέλλες-Βαλλονία) του Βελγίου κ. Χρήστος Δουλκερίδης, για διήμερη επίσκεψη στο Βόλο. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Δουλκερίδη ξεκινά με περιήγηση στην Πορταριά και τη Μακρινίτσα (ώρα 15:00), όπου θα τον υποδεχθούν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Ιωλκού, Πορταριάς και Μακρινίτσας Γ.Γκουντέλιας και ο δημοτικός σύμβουλος-πρώην Κοινοτάρχης Μακρινίτσας Γ.Κερασιώτης.
Κατά την παραμονή του στη Μακρινίτσα ο Βέλγος Υπουργός Τουρισμού θα επισκεφθεί μεταξύ άλλων το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Βόλο για τη συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Πάνο Σκοτινιώτη (ώρα 19:00).
Αύριο Τετάρτη 31 Οκτωβρίου το πρόγραμμα του κ.Δουλκερίδη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου (ώρα 9:30π.μ.) και συνάντηση με φορείς του τουρισμού στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου (ώρα 10:30π.μ.). Επίσης, θα ξεναγηθεί στην πόλη από την Πρόεδρο της δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης κ. Σ.Μπαρτζιώκα. 
Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Βόλου με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Βελγίου-Λουξεμβούργου και τη διοίκηση του αεροδρομίου «Σαρλερουά», με σκοπό την αξιοποίηση της αεροπορικής σύνδεσης του Βόλου με τις Βρυξέλλες, μέσω της εταιρείας RYANAIR, για την ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων μεταξύ των δυο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: