Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήρια Π. Σκοτινιώτη στον Στ. Παπαχρήστο

Τα συγχαρητήριά του στον παγκόσμιο πρωταθλητή του ΟΕΑ-ΝΑΒ Στέργιο Παπαχρήστο για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, εκφράζει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης τονίζοντας σε δήλωσή του τα ακόλουθα: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Βολιώτη κωπηλάτη Στέργιο Παπαχρήστο και τα υπόλοιπα μέλη του ελληνικού πληρώματος στην τετράκωπο ανδρών, για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Η παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η εντυπωσιακή τους εμφάνιση, αποτελεί σπουδαία ολυμπιακή διάκριση που έκανε όλους τους Έλληνες ιδιαίτερα χαρούμενους και αποτελεί επιστέγασμα των σκληρών τους προσπαθειών.
Η πόλη του Βόλου πανηγυρίζει τη νίκη τους και νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανη για τη συμμετοχή του Στέργιου Παπαχρήστου, ο οποίος κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες συνάντησε στο δρόμο για το Λονδίνο. Αναμφισβήτητα, ο Στέργιος Παπαχρήστος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Βολιώτες αθλητές και εύχομαι να παραμείνει για πάντα στο βάθρο που με τόσο κόπο, προσπάθεια και αξιοσύνη κατέκτησε, ανάμεσα στην ελίτ των αθλητών της Παγκόσμιας Κωπηλασίας, προβάλλοντας την πόλη μας και την πολύχρονη παράδοσή της στον αθλητισμό και ειδικά στην κωπηλασία. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον ΟΕΑ-ΝΑΒ, που έχει στις τάξεις του έναν τόσο σπουδαίο αθλητή. Ο Δήμος Βόλου στηρίζει τις προσπάθειές του και θα είναι κοντά του και στο μέλλον για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: