Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Λαϊκό πανηγύρι στην πλατεία Τούμπας στον Άνω Βόλο

Με διοργανωτές το Δήμο Βόλου, την Αντιδημαρχία Δημοτικών Ενοτήτων Πορταριάς – Ιωλκού και Μακρινίτσας και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Άνω Βόλου, θα πραγματοποιηθεί λαϊκό πανηγύρι στην Πλατεία Τούμπας στον Άνω Βόλο, την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 - παραμονή της γιορτής της Αγίας Παρασκευής.
Νωρίς το απόγευμα θα προηγηθεί Αρτοκλασία στο ομώνυμο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής και θα ακολουθήσει στις 9:30 το βράδυ το λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα του Δημήτρη Πετρή (στα πλήκτρα ο Νίκος Νεύρος, στο κλαρίνο ο Γιώργος Κερασιώτης, στο μπουζούκι ο Βασίλης Καραμπάσης και στο τραγούδι ο Τάκης Μιχαήλ). Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει παραδοσιακές και νησιώτικες μελωδίες, με φαγητό και ποτό σε  ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Μέσα στη δροσερή πλατεία του Άνω Βόλου με την πηλιορείτικη ατμόσφαιρα, το πανηγύρι αποτελεί μία καλοκαιρινή πρόταση διασκέδασης για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για όλους τους Βολιώτες που θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα, σε ελάχιστη απόσταση από το κέντρο της πόλης.
Την εκδήλωση επιμελούνται οι κυρίες του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας: Πέπη Παπανδρέου – Πρόεδρος, Δέσποινα Καπετανιά & Ανθούλα Πολατίδου – Μέλη, σε συνεργασία με τον τοπικό Αντιδήμαρχο Γ.Γκουντέλια και το προσωπικό του Δήμου Βόλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: