Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Εργασίες καθαρισμού των δεξαμενών ύδρευσης στις περιφερειακές Δημοτικές Ενότητες Βόλου

Επιταχύνονται από την ερχόμενη Δευτέρα οι εργασίες καθαρισμού των δικτύων και δεξαμενών ύδρευσης ανά Δημοτική Ενότητα του ενιαίου Δήμου Βόλου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΔΕΥΑΜΒ μετά από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως είναι γνωστό, το θέμα του νερού των περιφερειακών δημοτικών ενοτήτων που εντάχθηκαν στη ΔΕΥΑΜΒ συζητήθηκε την Παρασκευή 24.2.2012 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, όπου αποφασίστηκε, έπειτα από πρόταση του Δημάρχου και Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ κ. Π.Σκοτινιώτη, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τη συντήρηση των δικτύων ύδρευσης και παράλληλα να γίνουν συζητήσεις με τα Τοπικά Συμβούλια, προκειμένου να χαραχθεί η πολιτική που θα ακολουθηθεί σε κάθε χωριό του ορεινού όγκου του Πηλίου για τη διασφάλιση της ποιότητας του νερού και της δημόσιας υγείας.
Στο πλαίσιο αυτό, την ερχόμενη Δευτέρα 5 Μαρτίου θα γίνουν εργασίες καθαρισμού της δεξαμενής ύδρευσης στις Σταγιάτες, ενώ την Τρίτη 6 Μαρτίου και την Τετάρτη 7 Μαρτίου θα ακολουθήσουν ανάλογες εργασίες στα Κάτω Λεχώνια. Στόχος της ΔΕΥΑΜΒ, σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Επιχείρησης κ. Λεωνίδα Μαυρογιάννη, είναι οι εργασίες καθαρισμού των δεξαμενών σε όλες τις περιφερειακές Δημοτικές Ενότητες να ολοκληρωθούν εντός του επόμενου 15μέρου.
Στο μεταξύ, από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν και οι ενημερωτικές συναντήσεις της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ με τους εκπροσώπους των Τοπικών Συμβουλίων. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει με το Τ.Σ. Κάτω Λεχωνίων, τη Δευτέρα το μεσημέρι, στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: