Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο Δήμαρχος Βόλου συγχαίρει Παπαχρήστο, Καλαμποκά και Καραντάκου

Τα συγχαρητήριά του στους Βολιώτες αθλητές του ΟΕΑ-ΝΑΒ Στέργιο Παπαχρήστο, Τριανταφυλλιά Καλαμποκά και Σταυρούλα Καραντάκου, για τις σημαντικές αθλητικές επιδόσεις τους, στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας Ανδρών – Γυναικών οι δυο πρώτοι και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης η τρίτη, απευθύνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος σημειώνει σε δήλωσή του: 
«Συγχαίρουμε θερμά τους αθλητές της πόλης μας που συμμετείχαν στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας Ανδρών – Γυναικών, στη Λουκέρνη της Ελβετίας, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση και πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις.


Τόσο ο Στέργιος Παπαχρήστος, αθλητής του ΟΕΑ - ΝΑΒ, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου, όσο και η Τριανταφυλλιά Καλαμποκά, αθλήτρια του ΟΕΑ - ΝΑΒ επίσης, η οποία κατέλαβε την 4η θέση στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, έκαναν υπερήφανους όχι μόνο τους προπονητές και τις οικογένειές τους, αλλά και όλους τους Βολιώτες, οι οποίοι καμαρώνουν για τις επιδόσεις τους.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια επίσης στην αθλήτρια του ΟΕΑ - ΝΑΒ Σταυρούλα Καραντάκου, για την κατάκτηση της 6ης θέσης στα 50 μέτρα ελεύθερο και της 8ης θέσης στα 4Χ100 μέτρα ελεύθερο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη στο Βελιγράδι.
Είναι βέβαιο ότι οι επιτυχίες αυτές αποτελούν προϊόν της σκληρής προσπάθειας των ίδιων των αθλητών, αλλά και της επίμονης δουλειάς των προπονητών τους, Κώστα Καμένου στην κωπηλασία και Γρηγόρη Μαντά στην κολύμβηση, ενώ σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας ανήκει επίσης τόσο στους γονείς των αθλητών, όσο και στις Διοικήσεις των Συλλόγων τους.
Ως δημοτική αρχή στηρίζουμε τις προσπάθειες των αθλητών και είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον θα μας χαρίσουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, συνεχίζοντας την μακρά παράδοση της πόλης μας σε σπουδαίες αθλητικές επιδόσεις και ενισχύοντας τη θέση του Βόλου στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: