Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη στον Δήμαρχο Βόλου

Την αποφασιστικότητα της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου να γίνει μια νέα αρχή για την ομάδα, ξεπερνώντας αντιλήψεις και πρακτικές του παρελθόντος, μετέφεραν σήμερα στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη ο Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του.
Πιο αναλυτικά, επίσκεψη στον κ. Σκοτινιώτη πραγματοποίησαν σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δ. Ιωαννίδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γρ. Ζάγκας, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Ν. Αθηναίος και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Γ. Καρεκλίδης, με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα διοίκηση. 


Στη συνάντηση, κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι στόχοι της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΔΟΕΠΑΠ) κ. Π. Μαβίδης, ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. Ν. Μαυρόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. Σ. Χαλκιάς και Ν. Τσεκούρας.
Ο Δήμαρχος Βόλου ευχήθηκε η ιστορική ομάδα της Νίκης να διαγράψει φέτος μια επιτυχημένη αγωνιστική πορεία και τόνισε ότι, στο πλαίσιο του ενιαίου Δήμου Βόλου, η Νίκη θα έχει τη θέση που της αξίζει. Η Δημοτική Αρχή, όπως είπε, στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τον αθλητισμό της πόλης μας, πάντοτε φυσικά στο πλαίσιο των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου και της νομιμότητας. 
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ υπογράμμισαν την βούληση του νέου Δ.Σ. να γίνει ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα και να τεθούν οι βάσεις ώστε να αλλάξουν νοοτροπίες που θέλουν διχασμένους τους φιλάθλους της πόλης. «Είμαστε όλοι Βολιώτες και απευθυνόμαστε στο σύνολο των πολιτών της περιοχής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γ. Καρεκλίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας, με κυριότερο την εξασφάλιση γηπέδου για τις προπονήσεις. Συζητήθηκαν διάφορες εναλλακτικές λύσεις οι οποίες θα εξεταστούν άμεσα από τον ΔΟΕΠΑΠ, ώστε να επιλεγεί η πιο πρόσφορη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: