Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μακρά ιστορία και μέλλον

Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την αναγραφή απειλητικών συνθημάτων εναντίον του, στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέφρασαν την απόλυτη αντίθεσή τους σε όσα συνέβησαν, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός αποδοκιμάζει έντονα τέτοιου είδους αντιδράσεις. Θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τους οργανωμένους συνδέσμους φιλάθλων, των οποίων την αντίδραση θα περιμένω επίσης. Εύχομαι και ελπίζω να πρόκειται για κάποιους μεμονωμένους ανεγκέφαλους, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι με την αντικοινωνική συμπεριφορά τους το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να απομονώνουν τον Ολυμπιακό από την κοινωνία, σε μια στιγμή που κατεξοχήν την έχει ανάγκη. Οι ανεγκέφαλοι αυτοί δεν πήραν καν υπόψη τους ότι η πολυκατοικία στην οποία διαμένω, βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, στη Νέα Δημητριάδα, και ζουν σ’ αυτή οικογένειες με μικρά παιδιά.


Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια μεγάλη ομάδα, με μακρά ιστορία και μέλλον, η οποία υπήρξε και θα υπάρξει ανεξάρτητα από τον εκάστοτε Πρόεδρο και την εκάστοτε Διοίκηση. Όσοι, λοιπόν, αγαπούν την ομάδα, είναι αυτοί που κατεξοχήν έχουν κάθε λόγο να θέλουν να φύγει από πάνω τους κάθε στίγμα, για εμπλοκή της σ’ αυτή τη δυσώδη υπόθεση, που προσβάλλει τον αθλητισμό και προκαλεί το κοινό αίσθημα. Έχουμε υποχρέωση, ως συντεταγμένη κοινωνία, να διαχωρίσουμε πλήρως τον Ολυμπιακό από την όποια δράση φυσικών προσώπων, τα οποία άλλωστε έρχονται και παρέρχονται.
Ο Δήμος Βόλου είναι κοντά στον Ολυμπιακό, όπως είναι κοντά και σε όλες τις ομάδες του Δήμου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αποτελέσει το θύμα αυτής της ιστορίας, ότι θα ξεπεράσει γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση και θα μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα την ανοδική του πορεία. Η δικαιοσύνη, από τη μεριά της,  θα κάνει - και πρέπει να κάνει - το καθήκον της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: