Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Κ. Καρτάλης: Αυτονόητη η στήριξή μου στην υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη για το νέο Δήμο Βόλου, εξέφρασε ο βουλευτής Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης έπειτα από μεταξύ τους συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο των επαφών του κ. Σκοτινιώτη με τους βουλευτές του Νομού.
Οι κ.κ. Καρτάλης και Σκοτινιώτης είχαν εγκάρδια συνεργασία για τα σοβαρά ζητήματα της πόλης και θέματα που αφορούν στη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας. Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, ο κ. Καρτάλης τόνισε:
 «Είχα τη χαρά να δεχθώ στο γραφείο μου στο Βόλο την επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη με τον οποίο είχαμε συνεργασθεί αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της Ολυμπιακής προετοιμασίας για την Ολυμπιακή πόλη του Βόλου.
Ο κ. Σκοτινιώτης παρουσίασε το βασικό σχεδιασμό για το νέο Δήμο του Βόλου, ενώ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα ανοικτά ζητήματα της πόλης, για τις προκλήσεις και τις προοπτικές του νέου μεγάλου Δήμου Βόλου όπως διαμορφώθηκε στα πλαίσια του Καλλικράτη, αλλά και για τις θετικές δράσεις της σημερινής δημοτικής αρχής που αξίζει να συνεχισθούν. Συζητήσαμε επίσης για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και για τα μέτρα που πρέπει να δρομολογήσουμε ώστε να αντιμετωπισθεί η καλπάζουσα ανεργία στο πολεοδομικό συγκρότημα. Ζήτησα από τον κ. Σκοτινιώτη να συμβάλει με τις επιλογές του στην εμπλοκή των νέων ανθρώπων με τα κοινά. Τέλος, είναι προφανές ότι μας απασχόλησε και η υπόθεση των Μεσογειακών Αγώνων 2013 που παραμένει, παρά τις δυσκολίες που καταγράφονται, αναπτυξιακή ευκαιρία. Το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την ανάπτυξη της πόλης, για την ποιότητα ζωής, για την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών, για τον πολιτισμό της καθημερινότητας, κ.α. Η συνέργειά μας είναι αυτονόητη, όπως αυτονόητη είναι και η στήριξή μου».
Εξάλλου, σε ερώτηση σχετικά με το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από στελέχη του ΠΑΣΟΚ να τεθούν επικεφαλής στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου, ο κ. Καρτάλης απάντησε:
 «Νομίζω ότι κάθε κεφάλαιο κλείνει και ανοίγει το επόμενο. Το επόμενο κεφάλαιο λέει ότι ο Δήμος Βόλου έχει πολλές ανάγκες και προοπτικές και ότι χρειάζεται να στηρίξουμε μια υποψηφιότητα που μπορεί να ανταποκριθεί. Η στήριξή μου είναι αυτονόητη στην υποψηφιότητα και το συνδυασμό του Πάνου Σκοτινιώτη. Πιστεύω ότι ο Δήμος έχει πολλές προκλήσεις μπροστά του και πρέπει να κερδηθούν. Αν υπήρχαν πικρίες και παράπονα, νομίζω ότι αυτά μας ξεπέρασαν. Καταγράφονται. Από εκεί και πέρα, σημασία έχει να λύσουμε τα προβλήματα των πολιτών. Οι πολίτες θέλουν λύσεις από εμάς και δεν χρειάζεται να ανακυκλώνουμε τα ίδια ζητήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: