Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Κεντρικός μας στόχος η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας

«Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς και η προστασία, διαφύλαξη και ανάδειξη του περιβάλλοντος, διαπερνούν κάθε τομέα δράσης του προγράμματός μας, ώστε ο νέος Δήμος να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής στους πολίτες του και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας νέας, περιβαλλοντικά βιώσιμης ανάπτυξης». Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης σε συνάντηση που είχε χθες με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, με την οποία κορυφώθηκε ο κύκλος των επαφών με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.

Ο κ. Σκοτινιώτης ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Απ. Παπαδούλη για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι τοπικές βιομηχανίες και επιχειρήσεις, καθώς και για τις θέσεις του συνδέσμου όσον αφορά θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.
Αμέσως μετά ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε ότι η νέα δημοτική αρχή Βόλου θα επιδιώξει την καθιέρωση σταθερού δικτύου συνεργασίας με τις παραγωγικές δυνάμεις της πόλης, έτσι ώστε μέσα από την ανταλλαγή προτάσεων και ιδεών να υλοποιηθούν δράσεις που θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των ντόπιων επιχειρήσεων και την προσέλκυση νέων επενδύσεων.
Τον κ. Σκοτινιώτη συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» Μ. Βικοπούλου, Κ. Γαργάλα, Ν. Μαυρόπουλος, Ν. Μόσχος, Η. Ξηρακιάς, Ν. Οικονόμου, Απ. Παντσάς και Ελ. Τσιανάκα.

Άλλες συναντήσεις

Στο μεταξύ, νωρίτερα χθες ο κ. Σκοτινιώτης είχε συνάντηση με τα προεδρεία των Συλλόγων Νεφροπαθών, Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ. Οι πρόεδροι των τριών Συλλόγων Β. Γιαννάκος, Αντ. Μπέκος και Ρ. Καρανικόλα αντίστοιχα, τον ενημέρωσαν για τις δραστηριότητές τους και τόνισαν την ανάγκη συμπαράστασης και στήριξης των μελών τους από το Δήμο. Ο κ. Σκοτινιώτης επανέλαβε με έμφαση ότι «ο Δήμος Βόλου αναλαμβάνει πλέον επιτελικό ρόλο για τη συνολική κοινωνική και προνοιακή δραστηριότητα στο μητροπολιτικό μας συγκρότημα. Στόχος μας είναι να αξιοποιηθούν οι κοινωνικοί πόροι με τον πλέον ορθολογικό και δίκαιο τρόπο, ώστε να δαπανώνται για στοχευμένες δράσεις από τις οποίες θα ωφελούνται όσοι πραγματικά έχουν ανάγκη».
Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν επίσης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Γαργάλα, Γ. Καουνάς, Κ. Μπαρμπουδάκη, Ντ. Παπαστεφάνου, Π. Πελεκάνος, Μ. Πούλιος και Ελ. Τσιανάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: