Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση με τους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΜΒ

Τη δέσμευση της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» για διασφάλιση και ενίσχυση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της ΔΕΥΑΜΒ, αποκατάσταση της κλονισμένης αξιοπιστίας της και ριζική ανασύνταξη των υπηρεσιών της, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν με την ένταξη των νέων Δήμων από 1.1.2011, επανέλαβε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, έπειτα από συνάντηση που είχε χθες με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση.
Ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε την ανάγκη να ακολουθηθεί μια ολοκληρωμένη υδατική πολιτική που θα αφορά ολόκληρη τη λεκάνη διαχείρισης του νέου Δήμου και ζήτησε από τους εργαζόμενους να συμβάλλουν στην προσπάθεια οργανωτικής και διοικητικής ετοιμότητας της επιχείρησης, προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στο νέο  μεγάλο έργο της.
«Θα συνεργαστούμε με τα στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ, ώστε η επιχείρηση να μπορέσει να ανταποκριθεί στην αξίωση της τοπικής κοινωνίας για καλή ποιότητα νερού και κοινωνικά δίκαιη τιμολόγηση» υπογράμμισε ο κ. Σκοτινιώτης και επανέλαβε την κατηγορηματική του δήλωση ότι, στο πλαίσιο συνολικής ανασυγκρότησης της Επιχείρησης, θα προωθηθεί με μελετημένα βήματα η αναθεώρηση της τιμολογιακής της πολιτικής, με προτεραιότητα την ελάφρυνση του τιμολογίου στους μικρούς καταναλωτές και στους κοινωνικά αδύνατους.
Ο κ. Σκοτινιώτης επισκέφθηκε επίσης χθες το Δημαρχείο Νέας Ιωνίας, το ΙΚΑ και τη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας, ενώ το απόγευμα πραγματοποίησε περιοδεία στον Άγιο Βλάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: