Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ομόφωνη στήριξη από Εναλλακτική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία

Μήνυμα εθελοντικής συστράτευσης για τη δημιουργία ενός ισχυρού πλειοψηφικού ρεύματος το οποίο θα συμβάλει στην αναγέννηση της πόλης, απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης μιλώντας σήμερα στην εκδήλωση της Εναλλακτικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας, τα μέλη της οποίας αποφάσισαν ομόφωνα να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.
Ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε ότι διευρύνεται καθημερινά ο πυρήνας των δυνάμεων που στηρίζουν την επιλογή μιας προοδευτικής λύσης για τον ενιαίο Δήμο Βόλου και δηλώνουν έτοιμες να εργαστούν σκληρά ώστε να ανοίξει ένας νέος κύκλος ανάπτυξης για τη μείζονα πόλη και ευρύτερα την περιοχή. Συστήνεται ένας νέος Δήμος, όπως είπε, με ισότιμα ιδρυτικά μέλη, των οποίων θα διασφαλιστεί η σύμμετρη ανάπτυξη, με σεβασμό στην ιδιαίτερη ιστορική και πολιτιστική ταυτότητα του καθενός.
Δίνοντας το στίγμα των προγραμματικών του δεσμεύσεων ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου υπογράμμισε ότι κυρίαρχες προτεραιότητες θα αποτελέσουν η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης μέσα από στοχευμένες δράσεις προοδευτικής και οικολογικής πολιτικής και η ανάδειξη των κοινωνικών χαρακτηριστικών του ενιαίου Δήμου για την ορθολογική αξιοποίηση των αντίστοιχων πόρων.
Ο κ. Σκοτινιώτης συνεχάρη την Εναλλακτική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία που πριν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση έθεσε με ευθύνη τα θέματα της Αυτοδιοίκησης και τόνισε ότι τα στελέχη της θα έχουν λόγο στη διαμόρφωση του προγράμματος με την κατάθεση απόψεων, ιδεών και προτάσεων.
Νωρίτερα, ο δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας Φώτης Λαμπρινίδης είχε τονίσει ότι με την υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη διαμορφώνεται ένα σκηνικό μέσα στο οποίο μπορεί να υλοποιηθεί η κεντρική εξαγγελία της Πρωτοβουλίας για τη δημιουργία ενός πλειοψηφικού ρεύματος αλλαγής και ανανέωσης στο Δήμο Βόλου, ενώ ο νομαρχιακός σύμβουλος Παντελής Μαστρογιάννης υπογράμμισε ότι η υποψηφιότητα Σκοτινιώτη συγκεντρώνει όλα εκείνα τα πολιτικά ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναζητούσε η Εναλλακτική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία. Τέλος, ο Δήμαρχος Ιωλκού Πάρης Μουτσινάς τόνισε ότι ο κ. Σκοτινιώτης είναι πρόσωπο ικανό να συσπειρώσει και να συνθέσει απόψεις και ο Δήμος Ιωλκού συστρατεύεται στο πλευρό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: