Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση με Εναλλακτική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη συναντήθηκαν σήμερα τα μέλη της Γραμματείας της Εναλλακτικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας κ.κ. Φραγκίσκος Δελφός, Δήμος Κολιαμήτρας, Παντελής Μαστρογιάννης, Ευθύμιος Τσάμης και Φώτης Λαμπρινίδης.
Οι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας παρουσίασαν στον κ. Σκοτινιώτη το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο συγκροτήθηκε η Εναλλακτική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία, την περασμένη Άνοιξη, καθώς και το προγραμματικό πλαίσιο για το νέο Δήμο Βόλου.
Τα πέντε μέλη της Γραμματείας επισήμαναν στον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου, την ανάγκη της ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα, σε πρόγραμμα, πρόσωπα και πρακτική, σημειώνοντας πως μόνο έτσι ο νέος ενιαίος Δήμος Βόλου, θα μπορέσει να πραγματοποιήσει αναπτυξιακό άλμα.
Σημείωσαν ότι η συνδιαμόρφωση ενός μεγάλου δημοκρατικού πλειοψηφικού ρεύματος μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες νίκης και χαρακτήρισαν αυτοδιοικητική επιλογή την υποψηφιότητα του κ. Σκοτινιώτη.
Κάλεσαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου να παραστεί στη γενική συνέλευση της Εναλλακτικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας και στην οποία θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τη στάση της Πρωτοβουλίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές για το νέο Δήμο Βόλου.
Η Πρωτοβουλία, τέλος, με ανακοίνωσή της, καλεί όλους τους πολίτες, από τους οκτώ Δήμους και τη μία Κοινότητα που συνενώνονται και σχηματίζουν τον ενιαίο Δήμο Βόλου, εφόσον συμφωνούν με το πρόγραμμα και τους στόχους της να συμμετέχουν στην καθοριστική γενική συνέλευση της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: