Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ροδούλα Ζήση: Καλώ τους συμπολίτες μου να στηρίξουν δυνατά την υποψηφιότητα Σκοτινιώτη

Συνάντηση με τη βουλευτή Μαγνησίας και Β΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ροδούλα  Ζήση είχε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος την επισκέφθηκε στο γραφείο  της στη Βουλή στο πλαίσιο  των επαφών που πραγματοποιεί με τους βουλευτές του Νομού.
Η κ. Ζήση και ο κ. Σκοτινιώτης είχαν  εγκάρδια συνεργασία για θέματα που  αφορούν στη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας και τη συγκρότηση και  οργάνωση του νέου Δήμου Βόλου. Ο  υποψήφιος Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να εκθέσει στην κ. Ζήση το βασικό σχεδιασμό  του για το νέο Δήμο και να ακούσει  γνώμες και ιδέες της Αντιπροέδρου της Βουλής από την πλούσια  εμπειρία της στα τοπικά θέματα.
Σε  δήλωσή της, αμέσως μετά, η  κ. Ζήση τόνισε μεταξύ άλλων ότι η υποψηφιότητα του Π. Σκοτινιώτη αποτελεί «επιλογή πολιτικής αξιοπρέπειας και ικανότητας, ήθους και εμπειρίας, προοπτικής και νίκης προς όφελος της κοινωνίας και του νέου δήμου».
Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:
«Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα σήμερα στο  γραφείο μου στη Βουλή, τον  υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη, με τον οποίο με συνδέει μακρά  φιλία και κοινοί αγώνες για δημοκρατία και πρόοδο. Η στήριξη του ΠΑΣΟΚ  στο πρόσωπο του κ. Σκοτινιώτη ως επικεφαλής μιας μεγάλης αυτοδιοικητικής  συμμαχίας, είναι επιλογή πολιτικής  αξιοπρέπειας και ικανότητας, ήθους  και εμπειρίας, προοπτικής και νίκης  προς όφελος της κοινωνίας και  του νέου δήμου, στα πλαίσια της  μεγάλης μεταρρύθμισης του Καλλικράτη που έφερε η Κυβέρνηση του  Γιώργου Παπανδρέου. 
Εύχομαι μεγάλη επιτυχία στον Πάνο Σκοτινιώτη και καλώ τους συμπολίτες μου να στηρίξουν δυνατά την υποψηφιότητά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: