Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Επιλογή Ευθύνης: «Ο Α.Μπέος κυλιέται όλο και περισσότερο στη λάσπη»


Ανταπαντώντας στις ύβρεις της δημοτικής αρχής, η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» σημειώνει τα εξής:
«Ο Α.Μπέος βαυκαλίζεται ότι είμαστε ακόμη στην προεκλογική περίοδο και ότι μπορεί να μοιράζει σανό στην τοπική κοινωνία και να παριστάνει τον κατατρεγμένο του συστήματος. Του θυμίζουμε, λοιπόν, ότι σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τις εκλογές του 2014. Και φέρει στο ακέραιο την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει  στον Δήμο και τη ΔΕΥΑΜΒ. «Τα έργα και οι ημέρες» του θα καταγραφούν ως η πιο μελανή σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της πόλης.
Σε σχέση με το «σκάνδαλο ΕΡΓΗΛ-ΔΕΥΑΜΒ», κατανοούμε το μένος του κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Γιατί ο κόσμος ξέρει πια ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή είναι αυτή που αποκάλυψε το σκάνδαλο, που κρυβόταν επιμελώς κάτω από τη γη. Ξέρει, ακόμη, ότι αυτό που του παρέδωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή, είναι τα όπλα για να παλέψει την ΕΡΓΗΛ. Και είναι βαρύτατη η ευθύνη του γιατί τα όπλα αυτά, επί τρία ολόκληρα χρόνια, τα έβαλε «κάτω από τη γη». Ευτυχώς, όμως, που, παρά τη συστηματική προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της πόλης, υπάρχουν οι δυνάμεις που θα υπερασπιστούν τη ΔΕΥΑΜΒ και το δημόσιο συμφέρον.
Ο Α Μπέος, αντιλαμβανόμενος ότι το πολιτικό του κεφάλαιο είναι μιας χρήσεως κι έχει προ πολλού εξαντληθεί, επιδίδεται σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα: Κυλιέται όλο και περισσότερο στη λάσπη. Δεν θα τον παρακολουθήσουμε.
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gifΚι επειδή το ψέμα είναι δεύτερη φύση του, αναγκαζόμαστε να ξαναδώσουμε στη δημοσιότητα τα ντοκουμέντα απ’ το παζάρι που ο ίδιος ομολόγησε ότι έκανε με την ΕΡΓΗΛ:
1. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου (Απομαγνητοφώνηση β΄ μέρους ηχογράφησης: Από 00:46:50΄ έως και 01:06:00΄), στη 19η συνεδρίαση της 17ης-09-2014, ο κ. Μπέος δήλωνε: «… γίνεται όμως μια προσπάθεια μήπως και μπορέσουμε τα 8.900.000,00 να τα πάμε 4,5,6 ή όλα. Λίγες οι πιθανότητες αλλά θα τις εξαντλήσουμε…»
2. Σύμφωνα, δε, με τα δημοσιεύματα (ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ρεπορτάζ Ε. Χάνου,

http://www.taxydromos.gr/%CE%A4%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC/141572-3hlwse-dyo-stelexh-ths-deyamb-o-ax-mpeos.html), στις 30-09-2014, ο κ. Μπέος δήλωνε στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ: «… Όπως αποκάλυψε κατά τη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, ο Πρόεδρος της επιχείρησης και Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, το προηγούμενο διάστημα, επιχείρησε να έρθει σε συμβιβασμό με την ΕΡΓΗΛ, που έχοντας στα χέρια της την απόφαση του Αρείου Πάγου, μπορεί ανά πάσα στιγμή να διεκδικήσει τα 8,9 εκ. ευρώ. Επί τρεις ώρες συσκέπτονταν οι δύο πλευρές, με την ΕΡΓΗΛ να δηλώνει ανένδοτη. Δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να χαρίσει ούτε ευρώ και αυτό αποτέλεσε casus belli για το Δήμαρχο, ο οποίος περνά στην αντεπίθεση…»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: