Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Δήλωση Π.Σκοτινιώτη μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος

Στο 5ο Δημοτικό σχολείο της οδού Κανάρη ψήφισε στις 11 σήμερα το πρωί οΔήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος νωρίτερα είχε περιοδεύσει σε εκλογικά κέντρα του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας. Αμέσως μετά, σε δήλωσή του ο κ.Σκοτινιώτης τόνισε τα ακόλουθα:
 «Από τις επισκέψεις που έχουμε κάνει από το πρωί στα εκλογικά τμήματα επιβεβαιώνεται η εκτίμηση των τελευταίων ημερών, ότι το βράδυ των εκλογών ο μεγάλος κερδισμένος θα είναι η σταθερότητα, η ελπίδα και η προοπτική για το Δήμο Βόλου και  τηνπόλη μαςΚαι όπως έχουμε πει, η επιλογή της πρώτης Κυριακής θα προδιαγράψει τοαποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής, που θα αποτελέσει μεγάλη νίκη των δυνάμεων της ευθύνης.
Το μόνο μελανό σημείο των εκλογών μέχρι αυτή την ώρα είναι η καταρράκωση τηςεκλογικής νομοθεσίας από την πλευρά του συνδυασμού του κ.Μπέου, ο οποίος έδρασε τη νύχτα, γεμίζοντας την πόλη και τα εκλογικά κέντρα με αφίσες. Και δεν στέκομαι μόνο στο θέμα της εκτεταμένης ρύπανσης, όσο κυρίως στην ευθεία παραβίαση της εκλογικήςνομοθεσίας. Επιπλέον από το πρωί, συνεργεία του ίδιου συνδυασμού μοιράζουν εκλογικό υλικό έξω από τα εκλογικά τμήματα, κάτι που επίσης παραβιάζει ευθέως την εκλογική νομοθεσία. Το γεγονός αυτό μας υποχρέωσε να κάνουμε παράσταση στην ΈφοροΑντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής, προκειμένου να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα.
Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός και νέα ήθη που εισάγονται στην τοπική κοινωνία.Σε καμία εκλογική αναμέτρηση, όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπήρξαν τέτοιες ακραίες καιολοκληρωτικές καταστάσεις. Το βέβαιο είναι ότι αυτές οι συμπεριφορές όχι μόνο δεν πρόκειται να κάμψουν το φρόνημα των συμπολιτών μας, αλλά θα φέρουν και αντίθετα αποτελέσματα.
Περιμένουμε με απόλυτη ηρεμία και μεγάλη αισιοδοξία το εκλογικό αποτέλεσμα καιείμαστε έτοιμοι ν’ ανταποκριθούμε στην ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε αυτή την τόσο κρίσιμη πενταετία για το δήμο και την πόλημας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: