Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Η δύναμη μιας πόλης είναι η δύναμη των ανθρώπων της

Τη βεβαιότητα ότι στις 18 και στις 25 Μαΐου θα μιλήσει ο Βόλος της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, του πολιτισμού και της δημοκρατίας, εξέφρασε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης παρουσιάζοντας σήμερα το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» σε μια εντυπωσιακή, σε μαζικότητα, σύνθεση και παλμό, συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. «Η  δύναμη μιας πόλης είναι η δύναμη των ανθρώπων της. Και η δική μας δύναμη, είναι οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό μας», τόνισε ο κ.Σκοτινιώτης απευθυνόμενος στους εκατοντάδες συμπολίτες που κατέκλυσαν ασφυκτικά τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της αίθουσας.
Ο κ.Σκοτινιώτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι το κυρίαρχο  δίλημμα που τίθεται στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, είναι ποιος δήμαρχος και ποια δημοτική αρχή μπορούν να εγγυηθούν την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου και της πόλης μας στην εποχή μετά την κρίση, για να προσθέσει ότι η «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» δεν έχει ούτε δεσμεύσεις ούτε εξαρτήσεις, γι’ αυτό και διεκδικεί με  πρόσωπο καθαρό ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης. 
Αναφερόμενος στους ανθυποψηφίους του, ο κ.Σκοτινιώτης υπογράμμισε για τον Αχ. Μπέο ότι με τη συμπεριφορά του θυμίζει την πιο φαύλη και αποκρουστική εκδοχή του μεταπολιτευτικού κομματικού συστήματος και κανένα προσωπείο δεν μπορεί να κρύψει πλέον την επικίνδυνη άγνοια για τα θέματα του Δήμου και της πόλης. «Το ερώτημα όμως είναι γιατί και με ποιο ηθικό ανάστημα διεκδικεί να γίνει δήμαρχος του Βόλου πριν καθαρίσει με τις δικαστικές του εκκρεμότητες», υπογράμμισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ.Σκοτινιώτης και πρόσθεσε «είμαστε οι πρώτοι που μιλήσαμε για το «μαύρο μέτωπο» και δυστυχώς οι μόνοι που με συνέπεια δίνουμε τη μάχη για να μη γίνει ο Δήμος μας, ένας μεγάλος Δήμος με έντονο συμβολισμό,  το «μαύρο πρόβατο» πανελλαδικά.
Οι μόνοι που δίνουμε με συνέπεια τη μάχη για να μη γίνει ο Βόλος η “παραγκούπολη” της Ελλάδας».
Για τον κ.Πατσιαντά επισήμανε ότι επιδίδεται σε μονότονη, μονομέτωπη επίθεση κατά της Δημοτικής Αρχής, με μια απολύτως μηδενιστική και απίστευτα ρηχή κριτική, που τελικά, χωρίς προφανώς να το αντιλαμβάνεται, δεν ενισχύει τον ίδιο αλλά τροφοδοτεί ακραίες επιλογές.  
Ο κ.Σκοτινιώτης υποστήριξε ότι «και η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα στις δημοτικές εκλογές του Βόλου. Έστω και με φερετζέ». 
Νωρίτερα, ο κ.Απόστολος Παπατόλιας είχε αναφερθεί στις κατευθυντήριες γραμμές του προγράμματος του συνδυασμού, παρουσιάζοντας τις «10+1 δράσεις που θα αλλάξουν το Δήμο Βόλου». 
Διαβάστε αναλυτικά τις ομιλίες των κ.κ.Σκοτινιώτη και Παπατόλια






Δεν υπάρχουν σχόλια: