Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Εκδήλωση για την πρώτη τριετία της Δημοτικής Ενότητας Αισωνίας

Tο Διμήνι θα επισκεφθεί την ερχόμενη Πέμπτη 3 Απριλίου ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, στο πλαίσιο του κύκλου επισκέψεων που πραγματοποιεί στις έδρες των περιφερειακών δημοτικών ενοτήτων για την παρουσίαση της πρώτης τριετίας του νέου Δήμου Βόλου και το σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Διμηνίου και καλούνται να παραστούν οι εκπρόσωποι φορέων και όλοι οι κάτοικοι των οικισμών της δημοτικής ενότητας.  

Ο Δήμαρχος Π.Σκοτινιώτης, ο τοπικός Αντιδήμαρχος Χ.Τσαμπάζης, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Διμηνίου Σπ.Κουτριάνος και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Σέσκλου Χρ.Τσιαμήτας, θα μιλήσουν στους κατοίκους της περιοχής για την προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τρία προηγούμενα χρόνια, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, προκειμένου να στηθεί ο νέος Δήμος Βόλου, χωρίς να στερηθεί ούτε για μια μέρα ακόμη και ο πιο απομακρυσμένος οικισμός τις καθημερινές λειτουργίες και φροντίδες των δημοτικών υπηρεσιών. 

Ανάλογες εκδηλώσεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στη Μακρινίτσα, στην Αγριά και στη Νέα Αγχίαλο, ενώ θα ακολουθήσουν και στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου, σύμφωνα με τη δέσμευση του κ. Σκοτινιώτη κατά τη διάρκεια της κεντρικής εκδήλωσης του απολογισμού, στις 15 Ιανουαρίου, στο «Αχίλλειον», όπου είχε γίνει αναλυτική παρουσίαση του έργου της Δημοτικής Αρχής κατά την πρώτη τριετία του νέου Δήμου Βόλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: