Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: O κ.Μπέος έπεσε πάλι θύμα παραπληροφόρησης κακών συμβούλων

Απαντώντας στην ανακοίνωση του  Δημάρχου Βόλου κ.Μπέου σε σχέση με την υπόθεση ΕΡΓΗΛ, ο τέως Δήμαρχος κ.Π.Σκοτινιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Φαίνεται, δυστυχώς, πως ο κ.Μπέος έπεσε, για μια ακόμη φορά μέσα σε λίγες μέρες, θύμα παραπληροφόρησης κακών συμβούλων.  Κι εδώ δεν πρόκειται μόνο για συκοφαντικές αναφορές που θίγουν τον πυρήνα της ηθικής μας υπόστασης, αλλά για το χειρισμό μιας υπόθεσης που αποτελεί πραγματικό δυναμίτη στα θεμέλια της ΔΕΥΑΜΒ, όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει. Αντί λοιπόν άλλης απαντήσεως, θα αρκεστώ, προς το παρόν, συναισθανόμενος τη σοβαρότητα του θέματος και για να μην τροφοδοτήσω με επιχειρήματα την αντίδικο πλευρά, να καλέσω τον κ.Μπέο να ενημερωθεί υπεύθυνα για το θέμα από τον δικηγόρο και στενό συνεργάτη του, κ.Αντώνη Ξηρό, ο οποίος επικοινώνησε χθες μαζί  μου, κατ’ εντολή του.
Ο κ.Ξηρός πιστεύω πως θα έχει τη λεβεντιά να του επιβεβαιώσει ότι  είχαμε τρεις τηλεφωνικές επικοινωνίες και αφού καταλήξαμε στον ενδεικνυόμενο χειρισμό του θέματος, με ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία. Επειδή είναι σαφές πως με κάποια θέματα δεν παίζουμε, ελπίζω να μη χρειαστεί να φθάσω μέχρι την υποβολή αιτήματος για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
Τις εκλογές μπορεί να τις χάσαμε, αλλά ο κ.Μπέος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι  διαχειριστήκαμε το εκλογικό αποτέλεσμα με απόλυτη αξιοπρέπεια και χωρίς ίχνος μικροψυχίας, η ενημέρωση δε της νέας Δημοτικής Αρχής και η διαδοχή έγινε με υποδειγματικό τρόπο που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.
Όσον αφορά το χειρισμό, εκ μέρους μας, της σκανδαλώδους υπόθεσης ΕΡΓΗΛ, την οποία η απελθούσα Δημοτική Αρχή κληρονόμησε από το παρελθόν, πιστεύουμε πως αποτελεί παράδειγμα σθεναρής υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι στην ίδια κατεύθυνση και με την ίδια αποφασιστικότητα θα κινηθεί και η νέα Δημοτική Αρχή, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της ΔΕΥΑΜΒ. Σε μια τέτοια προοπτική, όπως κατ’ επανάληψη έχω τονίσει τόσο δημοσίως όσο και προσωπικά στον κ.Μπέο και τους συνεργάτες του, θα είμαστε στη διάθεση της νέας Δημοτικής Αρχής για κάθε συνεργασία και στήριξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: