Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Εγγραφές στο Χορευτικό Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

O Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου συνεχίζει και την φετινή περίοδο 2012-2013 την λειτουργία του Χορευτικού Τμήματος στην Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου, έχοντας ως στόχους πάντα τη διαφύλαξη της ιστορικής κληρονομιάς και παράδοσης του τόπου, τη μετάδοση της παράδοσης και κληρονομιάς στις νεότερες γενιές  και γενικά  τη προαγωγή και διατήρηση ενός υψηλού πνευματικού επιπέδου των πολιτών, μέσα από διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις. 
Στο χορευτικό τμήμα διδάσκονται χοροί από όλη την Ελλάδα και τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 5.00 – 7.00 το απόγευμα στο γυμναστήριο του «Βαρνάλειου» 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αγχιάλου. Λειτουργεί ήδη τμήμα εκμάθησης ενηλίκων, ενώ ξεκινούν οι εγγραφές και για νέα τμήματα παιδιών δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Χοροδιδάσκαλος των τμημάτων είναι ο κ. Αθανάσιος Μπέας, του Λυκείου Ενηλίκων Βόλου. 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου (1ος όροφος) ή στα τηλέφωνα 24283-50333, 24280-78703 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: