Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σε εξέλιξη το πρόγραμμα «Αθλητισμός και Γυναίκα»

Ξεκίνησε η εφαρμογή του προγράμματος «Αθλητισμός και Γυναίκα»,  σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βόλου. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την υποστήριξη εξειδικευμένων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, μέσω του προγράμματος του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Κοινωφελούς Εργασίας». 
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα που λειτουργούν, από τα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου (Αθλητικό Κέντρο Νεότητας, Γ. Δήμου – Μεταμορφώσεως, τηλ. 2421071770).
Επίσης, στα δύο δημοτικά κολυμβητήρια Βόλου και Νέας Ιωνίας, λειτουργούν τμήματα κολύμβησης για ενήλικες, υπό την επίβλεψη γυμναστών που δίνουν πληροφορίες και καθοδηγούν τους αθλούμενους, με την παρουσία και ναυαγοσωστών.
Για πληροφορίες όσον αφορά τις εγγραφές και τις ώρες χρήσης των κολυμβητικών δεξαμενών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24210 78245 για το Κολυμβητήριο «Ιάσων Ζηργανός» του Βόλου, και στο τηλέφωνο 24210 69885 για το Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Β. Πολύμερος» της Νέας Ιωνίας. Επίσης, μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αθλητισμού – Τμήμα Προγραμμάτων &Εκδηλώσεων, τηλ.: 24210 71770.


Δεν υπάρχουν σχόλια: