Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Μαζί με τους εργαζόμενους θα θεμελιώσουμε τον νέο και ισχυρό Δήμο

Την ανάγκη να οικοδομηθεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ  δημοτικής αρχής και εργαζομένων, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης κατά τη συνάντηση που είχε χθες με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ.
Ο κ. Σκοτινιώτης τάχθηκε υπέρ του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των Δήμων και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των δημοτικών υπαλλήλων ότι θα στηρίξει τους αγώνες τους, στο πλαίσο μιας ειλικρινούς σχέσης συνεργασίας με αμοιβαίες υποχρεώσεις.
«Στόχος μας είναι να συγκροτήσουμε ένα Δήμο οικονομικά, λειτουργικά και θεσμικά ισχυρό, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στη δύσκολη αποστολή του για το νέο ιστορικό κύκλο ανάπτυξης του μείζονος Βόλου. Πρόκειται για ένα τιτάνιο έργο. Και δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο αυτό, χωρίς να συστρατευτούν οι εργαζόμενοι στο νέο Δήμο. Θα είμαστε κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, αλλά κι εσείς οφείλετε να ανταποκριθείτε με συνέπεια, ήθος και ευθύνη στην αποστολή σας, σε όφελος του Δήμου και των πολιτών», τόνισε ο κ. Σκοτινιώτης.

Στο σημείο αυτό, ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά, ότι θα είναι απόλυτος στα θέματα διαχείρισης του δημόσιου χρήματος, γι’ αυτό και από 1-1-2011 θα εφαρμοστεί σύστημα οργάνωσης του νέου Δήμου που θα διασφαλίζει πλήρως τον έλεγχο  προμηθειών και λειτουργικών δαπανών. Στην προσπάθεια αυτή ζήτησε να έχει την υποστήριξη των εργαζομένων, τονίζοντας ότι στόχος της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» είναι η συγκρότηση ενός Δήμου λειτουργικού και αποτελεσματικού. Πρόκειται, όπως είπε, «για ένα τεράστιο οργανωτικό και πολιτικό εγχείρημα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί «κουβαλάμε» και τη μεγάλη εμπειρία από το στήσιμο του νέου, τότε, θεσμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης».
Στη συνάντηση του κ. Σκοτινιώτη με το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ συμμετείχαν επίσης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Λ. Γκάγκας, Δ. Δερβένης, Ι. Καπέλιος, Δ. Καπότσης, Φ. Λαμπρινίδης, Γ. Λεμονής, Φ. Λοχαϊτης, Σ. Μπαρτζιώκα, Ν. Οικονόμου, Μ. Παπαζήση, Θ. Πλιάκας, Ελ. Τσιανάκα και ο υποψήφιος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βόλου Ν. Ντόκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: