Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Παρουσία σε αγιασμούς σχολείων της Νέας Ιωνίας

Στον αγιασμό για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), του 4ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Νέας Ιωνίας, παρέστη σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή χρονιά.
Στο σχολικό συγκρότημα του πρώην Μουσικού σχολείου, στην οδό Φυτόκου, όπου συστεγάζονται το 4ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας και τα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., ο κ. Σκοτινιώτης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους γονείς των παιδιών για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς η σχολική μονάδα λειτουργεί φέτος για δεύτερη χρονιά.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από την Πρόεδρο του Συλλόγου  Γονέων  Α.μεΑ. Νομού Μαγνησίας κ. Ράνια Καρανικόλα, πρώτο  και  επιτακτικό  πρόβλημα  είναι  η  μεταφορά  των  μαθητών  η  οποία φέτος  καθίσταται αδύνατη  λόγω  της  έλλειψης  οδηγών  των  σχολικών  λεωφορείων. Αυτό  οφείλεται, όπως υποστήριξε η ίδια, στο  γεγονός  ότι  δεν  ανανεώθηκαν  οι  συμβάσεις  τους  από  το  Δήμο Βόλου, ενώ παράλληλα  παρατηρείται πρόβλημα στις  αναπληρώσεις  καθηγητών, γεγονός  το  οποίο, σε συνδυασμό με τις ελλείψεις επιμελητών πρόνοιας, δυσχεραίνει την εύρυθμη λειτουργία της μονάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: